personel maaş programı

Mükerrer İşe Giriş

Üyelik
27 Tem 2005
Mesajlar
72
İşe giriş çıkış silkülasyonu çok fazla olan bir işyerinde 10.04.2007 tarihinde işe girişi yapılmış ve halen çalışmakta olan bir işçinin, çıkışı yapılmadan; 10.05.2007 tarihinde dikkatsizlik sonucu tekrar işe girişi yapılmıştır.
Şu durum itibariyle kuruma olayla ilgili haber vermeden sadece son giriş tarihi olan 10.05.2007 tarihinde hem girişi hemde aynı tarih çıkışı olsa eski girişinden itibaren devam etse acaba bir problem yaşanırmı.
 
Ynt: Mükerrer işe giriş

kuruma haber vermenin ne gibi bir sakıncası var? bir dilekçe ile durum anlatılabilir. sehven verilen beyannamenin dikkate alınmaması vs. gibi. ssk ile görüşürseniz yardımcı olurlar düşüncesindeyim.
 
Ynt: Mükerrer işe giriş

Bugün haziran ayının 2'si.Mayıs ayının bildirgesini vermiş olamazsın henüz ilk iki gün içinde.Verdiysen yapacağın birşey yok gibi.Vermediysen 10.05.207 tarihinden önce 5.ay içinde çıkış yap.(01.05.2007-10.05.2007 arası yani.)10.05.2007 tarihinde ise tekrar giriş yapmış olursun.Arada giriş çıkışlar arasında boşluk olmasın istiyorsanda o zamanda 09.05.2007 tarihinde çıkış ver.10.05.207 de zaten ikinci girişi yapmışsın.En kötü ihtimalle mayıs ayının bildirgesini verdiysen bile çok büyük bir sorun çıkacağını sanmam.Mayıs ayını verdiğin zaman internetten işçinin ssk gün dökümünden kontrol et.bence orada ikinci işe giriş gözükmüyecektir.Çünkü çıkış tarihi bildirilmediği için.



Kolay gelsin.
 
Ynt: Mükerrer işe giriş

ben de öyle bir sorunla karşılaştım.ssk il müdürlüğüne telefon açtım oradaki memur sürekli çalışan bir ssklı mı diye sormuştu ben bu soruyu neden sordu anlayamadım. bana o ssklı için bir dilekçe yazın 2. girişinizi buradan iptal edelim demişti. dilekçe olayında tereddüte düştüm.
 
Ynt: Mükerrer işe giriş

işcinin adı soyadı ssk numarası ve enson yapılan ikinci işe giriş bildirgesi ile yaptığnız yanlışlığı izah edersen yapmış olduğun mükerrer giriş iptal ediliyorr.dilekçe yaz mutlaka.
 
Üst