Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olmaması gerekir ama benim başıma geldi . Dilekçeyi defterdarlığa verdik. Cevap vergi dairesinden geldi. Bir de bizi azarlamışlardı
Neden bize başvurmadın diye.
Sevgili arkadaşım!
Tabii ki bizim açımızdan mahsuru yok.
Ama Vergi dairesi açısından olur, olmalı da.
Direkt defterdarlığa müraacat ile vergi dairesini çiğnemiş oluyorsunuz. Vergi dairesinde çözüm bulamazsa defterdarlığa müraacat etmek gerekir usul gereği.
Mutlukalın
Değerli forum arkadaşlarım, bugün mukteza ile ilgili vergi dairesine gittim.onlarla alakalı olmadığını söylediler.tabi ben
mukteza talebleri ; VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIKLARI ve DEFTERDARLIKLARA doğrudan yapılıyormuş.ilgilenenlere duyurulur.
sayın nguroy, ne ilginçtir ki vergi daireside beni geri çevirdi.dilekçemi almadı. Bende Ankara vergi dairesi başkanlığı'na gittim.sorunsuz müracaatımı kabul ettiler. saygılar
Şimdi yeni birşey daha öğrendim. Mukteza talebini meslek mensubu olarak değil (bu durumda cevap vermiyorlarmış), mükellef kendisi için isteyecek imiş.yani mükellefin kaşeli imzalı dilekçesi olacakmış.