Nail Sanlı Türmob Başkanı seçildi.!

hanmiroğlu

Katkı Sunan Üye
?''Nail Sanlı'nın başkanlığını yaptığı Çağdaş Demokratlar Grubu bin 82 oy, Osman Arıoğlu'nun başkanlığındaki Değişim Grubu 417 oy, bağımsız adaylar 77 oy..

Ynt: Nail Sanlı Türmob Başkanı

umarım iyi işler yapar... diğer adayında çok iyi projeleri vardı ama bu işede siyaset bulaşmış.. amaç mesleğin iyi yerlere gelmesi kim olduğu önemli değil

Ynt: Nail Sanlı Türmob Başkanı seçildi.!

nail beye ve ekibine başarılar dilerim.
inşallah meslek yasasında yapılması gereken değişiklikleri ve adaletli gelir paylaşımı konusuna cesaretle yönelir ve büroculuğu istenen seviyeye getirir.

recav ' Alıntı:
nail beye ve ekibine başarılar dilerim.
inşallah meslek yasasında yapılması gereken değişiklikleri ve adaletli gelir paylaşımı konusuna cesaretle yönelir ve büroculuğu istenen seviyeye getirir.

bize bakmazlar ymmlere çalışırlar yine

seçildi de bize ne yararı olacak.işsizlik var o kadar para verip ruhsat alıyoruz .stajyerken gereksiz her şeyi yaptırıyorlar.emek sömürüsü yapan çok smmm var.işe girince de düşük fiyatla emeğinizi sömürüyorlar.odaya gidiyoruz ilgilenen yok serbest meslek biz karışmayış diyorlar. işsizsiz diyoruz hükümet politikası biz birşey yapamayız diyorlarama para almayı biliyorlar.meslektaşlara bakıyoruz kimi bende dolu müşteri var bana ne her koyun kendi bacağından asılır diyor.kimi 10 bin tl maaş alıyorum diye utanmadan foruma yazıyor.meslektaş dayanışması sıfır.işin varkenyüzüne gülenler bu ara iyi kazanıyorum diyenler iş konusu açılınca ama bu dönem böyle olmadı kriz var kem küm ediyorlaryazıklar olsun böylelerine

herhangi bir alanda , alnının akıyla meslektaşları için çalışan ve onların yaralarını saran bir birlik gördünüz mü yaşamınız boyunca? bu tarz birliklerin en büyük amacı makam mevki sahibi olarak başkanı bulunduğu kurumun nimetlerinden en iyi şekilde bedavaya faydalanmaktır. bunun aksini iddia edecek biri olduğunu hiç sanmıyorum. en üzüntülü tarafıda bütün bu olanlar bizim aidatlarımızla gerçekleşiyor. biz bugün brliğin herhangi bir nimetinde faydalanmak istesek emin olun kapısından içeri girene kadar yurt dışına çıkıyor gibi muamele görürüz.

sn. SAnlı bir röportajında,

KDV oranları ve tevkifat, Ba-Bs formlarına kesilen cezaların tamamen kaldırılması, Geçici vergi son ödeme döneminin, Gelir ve Kurumlar Vergisi beyan dönemiyle birleştirilmesi, Damga vergisi uygulamasının düzeltilmesi, Mesleki açıdan mücbir sebeplerin tam, doğru ve tereddüte yer vermeyecek şekilde tanımlanması, meslek mensuplarının ekonomik sıkıntıları, ölüm, malullük, hastalık, doğal afet, sağlık vb. sorunları için bir yardım sandığının kurulması, 7/24 hizmet verecek bir Üye Çağrı Merkezi'nin (Alo TÜRMOB) oluşturulması da projelerimiz arasında.

şeklinde açıklamalar yapmış. en önemlisi b formlarına kesilen saçma cezalar. bunu bile düzeltse ozaman birşey yaptı derim.