Nakil Hk.

mcakar19

Katkı Sunan Üye
Üyelik
4 Nis 2007
Mesajlar
111
Konum
istanbul
Slm arkadaşlar.

ben çok uzun zaman önce bi işyeri açılışı yapmıştım.Şimdi girişler interner üzerinden verildiği için şunu sormak istiyorum ?

30/04/07 de bi mağazada çalışan 15 kişiyi 01/05/07 de başka bi mağazaya (aynı il sınırı dahilinde) nakil yaparak almak istiyorum ama yeni yerin e bild. şifresi 10/05/2007 tarihinde alcam. Yanı mayısın 10 unda 01 mayıs tarihinde net üzerinde işe giriş yapabiliyormuyum ? ben 1 Aylık süre olduğunu biliyorum hala devam ediyormu bu süre onu bilmioyrum dediğim gibi çok uzun zaman oldu SSK işyeri açılışı yapmayalı.. Bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

İyi Çalışmalar
 
Ynt: nakil hk

1 Mayıs'ta nakil yapacağınız mağaza 1 mayıs itibari ile açılan yeni bir mağazanız mıdır?
eğer öyle ise internetten e-bildirge şifrenizi aldıktan sonra girişlerini apabilirisiniz, Yeni işyerine yapılan girişlerin süresi 1 aydır, doğru hatırlıyorsunuz.
Ayrıca 1 mayısta açılacak mağazanıza 15 kişinin geçişini yapabilmek için açılışta bildirgede çalışacak kişi sayısını da 15 kişi olarak bildirmeniz gerekir
 
Ynt: Nakil Hk.

kAynakçağdai mağazamız 27/04/07 de açılıyor. işçilerin tamamını 01/05/07 de yenı yere alcam. işyeri bild.ne yazacağımız işçi sayısı kadar giriş yapmamız mecburmuydu ? Tşk. ederim
 
Ynt: Nakil Hk.

sayın mcakar19,
bu durumda 1 mayıs tarihli girişlerinizi ancak en geç 1 gün önce verebilirsiniz, yani 30 nisan da vereceksiniz. Eğer e-bildirge şifresini alamadıysanız giriş bildirgelerini sigortaya 30 nisan'da elden ya da iadeli taahhütlü posta ile gönderebilirsiniz. İlla da internetten yapacaksınız diye bir zorunluluk yok.
Ayrıca işyeri bildirgesinde açılış tarihinde işe başlatılacak kişi sayısını kaç kişi gösterdiyseniz o sayı kadar işe giriş vermelisiniz.
 

Benzer konular

Üst