fonradar

Ne Yapmalıyım?

aday21

Katkı Sunan Üye
Üyelik
26 Eki 2006
Mesajlar
182
arkadaşlar bi firmada genel muhasebeye bakmaktayım, ama firma da resmi ve gayri resmi muhasebe tutulmakta yani resmi muhasebe bildiğiniz gibi değil çok kötü, bi hesap planları bile yok diyebilirim ve firma resmide çalışmak istemiyo sizce ne yapmalıyım yaşım daha 23 şansımı başka yerlerde mi denesem yoksa burda sorumlu olarak kalmaya devam mı etmeliyim. firma orta büyüklükte bi firma burda tekbaşıma kalmam benim için daha mı iyi, hani derler ya iş küçük yerde öğrenilir.
 
Ynt: Ne Yapmalıyım?

Orda tek başına isen nasıl öğreneceksin? Kaldi ki hadi öğrendin, g.resmi yi mi öğreneceksin? Ben iş ilanlarında g.resmi yi bilen muhasebeci ilanına rastlamadım. Önerim ya orayı resmiye çevir ya da başka yer bul. Yaşın müsait.
 
Ynt: Ne Yapmalıyım?

tabi mali müşavirimiz var, ben işin resmi kısmındayım beyan vs biliyosunuz zaten.
 
Ynt: Ne Yapmalıyım?

Evet biliyoruz zaten.
Karar sizin.
 
Ynt: Ne Yapmalıyım?

Arkadaşım bunu başka yerde yazma veya sööleme istersen
gayri resmi diye bişey yoktur. Aslında her firmada vardır. Ama maliye böyle demiyor. faturaların üzerine GR kodu altında yazılan kodları da onlar zate biliyor. mademki sen ön muhasebeye bakıyorsun. mademki dışarıdan mali müşaviriniz var. sorumluluğu ona ait yani resmi muhasebe sorumluluğu o kişidedir. sen yine de işin doğrusunu öğrenmeye çalış bence. ne yazıkkıi milyon dolar cirosu olan firmalr bile gayri resmi hesap tutuyor.
ayrıca komiktir. bir gazete ilanında gayri remi muhasebe tutacak eleman ilanına ben rastladım.:=)
iyi günler dilerim
yakup kepez
 
Üst