Neden Kimse İsim Kullanmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abdsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: neden kimse isim kullanmıyor

abdsis ' Alıntı:
smmm-ankara ' Alıntı:
sayın abdsis tek derdiniz buysa ne mutlu size

sayın smmm-ankara,

benim, tek derdim bu olmadığı gibi sizin veya bir başka forum üyesinin "sayın abdsis" diye hitap etmesine hiç ihtiyacım yok.

anlatmak istediğim, herzaman değil ama çoğu zaman ismen hitabın dahada iyi olacağıdır.

sizin üslübunuz ise benim anlatmak istediğim konuyla hiç bağdaşmadığı gibi, alaycıdırda.

siz istediğiniz forum üyesine istediğinizi şekilde hitap edebilirsiniz ama bundan sonra bana hiçbir şekilde hitap etmeyin.

Bence buna hiç gerek yok. Forum zaten seviyeli. Böyle bir şeye neden takıldığınızı anlayamıyorum

sayın tuuba,

ben forum seviyesiz demedim, diyememde. sadece sayın nguroy un konuyu gereksiz yere gerginleştirdik demesi üzerine smmm-ankara nın mesajının buna yol açtığını ifade ettim.

Sayın abdsis,

Sonuçta burası bir internet forumu resmi daire değil insanlar isim vermek istemeyebilir ayrıca yazılan her yazının mektup veya dilekçe formatına uygun olmasınıda bekleyemezsiniz. Önemli olan belirli bir seviye ve saygı çeçevesinde insanların paylaşım yapmasıdır. Seviyeyi düşüren kişiler içinde moderatörler gereğini yapıyorlar zaten.

sayın kater,

dilekçe formatında isteyen kim, sadece cevap yazarken isim(kullanıcı adı)le cevap yazılırsa daha iyi olacağı düşüncesindeyim.

abdsis ' Alıntı:
sayın kater,

dilekçe formatında isteyen kim, sadece cevap yazarken isim(kullanıcı adı)le cevap yazılırsa daha iyi olacağı düşüncesindeyim.

takma bunlara abdsis. herkes kend,ni nasıl rahat ve samimi hissediyorsa o şekilde yazsın cevaplarını asıl dayanışma/güzellik böyle olur.
ben şahsen her mesajımın başında sayın abdsiss,
sayın bilmemkim şeklinde yazamam yazmak özel bi çaba gösterirsem bu saygıdan çok benim samimiyetsizliğimi gösterir ben günlük hayatta kişilerle iletişimim ne şekildeyse buradada o şekildedir ki bir çok üyeninki de böyledir.

saygı isim kullanılmasıyla değil verilen cevaplarda takındığın tavırla alakalı olur. ;)

Karşındakinin ismini söyleyerek iletişim kurmak -genel olarak- daha sıcak gelir insanlara. Belki de daha etkileyicidir.
Abdsis bunu vurgulamak istedi sanırım.

Bence de çok gerek yok. Biraz zorlama olur. Abdsis bunu belirtmek/öneri getirmek istedi diye algıladım ben bu olayı.

Karşılıklı yazılarla konu uzatılmak durumunda kaldı. Abdsis de bunu çok çok önemsiyor gibi gözükmeye başladı.

Sonuçta ortada ne o kadar ısrar var ne de çok fazla karşı çıkan.

Yazdıklarımın yanlış anlaşılmamasını umarım. Ne abdsis'i ne de başka birini tanıyorum bu forumda.

Sayın holden17 konuyu çok doğru anlamışsınız. teşekkürler.

bence tüm forumlarda olduğu gibi bu forumda da takma isim kullanılmakta.sonuçta burası bir forum sitesi.