personel maaş programı

Nihai tüketiciden ürün alımında gider pusulasında tc kimlik vermek istememesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gacarz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar iyi çalışmalar dilerim ikinci el işi yapıyorum al-sat üzerine. Ürünleri de bireysel - nihai tüketicilerden alıyorum fakat ülkemizde son zamanlarda artan haklı güvensizlik sebebiyle ürün almak istediğim insanların %90ı gider pusulasında tcsini ve imzasını atmak istemiyor. bu da beni zor durumda bırakıyor, işin vergi kısmını geçiyorum stokta olmayan ürünü satmaktan tarafıma ceza bile kesilebilirmiş. yani napacağımı bilmiyorum sıkıştım kaldım. mali müşavirim alabildiğinizden alın kalanını 1111 şeklinde yazacağız mecburen dedi ama bu bana olası gelmiyor. ürün ödemelerini banka havalesi ile yapıyorum. sizce işlerimi risksiz nasıl düzene koyabilirim?

bu konuyla biraz benzer bir özelge yazdım dolap sahibinden gibi uygulamalardan ürün aldığımda elimde sadece onların aldığı komisyonların faturası bulunuyor ürünü stoğa ekleyemiyorum diye ve dönüş usul neyse ona göre işlem yapılacaktır denmişti. sizce ne yapılabilir? çok sık çalışılan bir alan olmadığından danışacak birini de bulamıyorum.

teşekkürler.