Notebook???

1. tercih (919,08 USD)
cpu ön bellek : 2 mb
harddisc kapasite 160 gb

2.tercih(898,84 USD)
cpu ön bellek: 1024 kb
harddisc kapasite: 200 gb

hangisini almak daha mantıklı fazla bilgim yok.

iyi çalışmalar...

Ynt: Notebook???

1. si daha iyi gibi. Zaten parasıda ona göre :) Benim bildiğim kadarıyla notebooklarda önemli olan ekran kartının ram dan yeyip yemediği.

ACER ASPIRE AS5920G-3A1G16MI CORE 2 DUO T5450 1.66Ghz 1024MB 160GB KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR (PARLAK EKRAN)

1265ytl tavsiye ederim... özellikler çok güzel. ayrıca ekran kartıda pers12 arkadaşımızın önerdiği gibi harici...

HDD yi pek karşılaştırmanın içine sokmamakta yarar var, işlemci ve ram hızını baz almanız daha yerinde olur. Ondan sonra tabi teknik destek, ekran kartı gibi diğer özelliklere bakılabilir, ancak ilk etapta işlemci hızı çok önemli, ram ve hdd takviyesi yapabilirsiniz ileride.

İlave ram takılıp takılamadığına ve ne kadara kadar takılabildiğine de bakmalı. Ayrıca işletim sistemine görede fiyat değişiklikleri olabilmektedir.

1. tercih daha iyi. Ön belleğinin 2 kat fazla oluşu hem işlemcinin ısınmasını geciktirir hem de daha stabil çalışmasını sağlar. Tek başına işlemci çok önemli değildir bu durumda, T2370 ve 2mb önbellekli bir sistem T5500 işlemcili ve 1024 önbellekli bir sistemden daha iyi çalışır, daha az ısınır.
Tavsiyem donanimhaber siteleri gibi sitelere adreslerini vererek sormanız. Veya buraya da sorabilirsiniz, sanırım herkesin az da olsa bir fikri olur.

hepinize çok teşekkür ederim. tercihimi 1. sinden yana kullandım.

iyi çalışmalar...