fonradar

Ö.K.C. Fişleri Hakkında

Üyelik
7 Haz 2005
Mesajlar
80
Konum
izmir
selam arkadaşlar,
şehirlerarası yüknakli faaliyeti yapan mükellef ay içinde, petrol istasyonundan 8.000tl üzeri motorin alıyor.fişler 25 adet civarında.Biz ba formu verirken bu fişleri diğer alan kısmındamı göstereceğiz?tşkler
 
Ynt: ö.k.c. fişleri hakkında

sırf bu yüzden incelemeye alındık. 8.000 üzeri Ba'da bildireceksiniz.Diğerlerde değil.(Aynı Firma ise).Muhakkak mütabakat yapın.Matrah aynı olsa bile fiş sayılarında problem olabiliyor.
 
Ynt: Ö.K.C. Fişleri Hakkında

cevabınız için tşk ederim.
petrol istasyonu fişlerde plakalar yazdığı için 8.000tl üzeri olsa dahi biz bs lerde diğer kısmında bildiriyoruz diyor.
 
Ynt: Ö.K.C. Fişleri Hakkında

Bizde de plakalar yazılı ve Ba da bildirmişler (Yeni girdim firmaya),Geçen hafta vergi dairesinden tüm belgeleri istiyorlar.Petrol istasyonunu aradım onlarda BS de bildirmişler.Fişleri toplu olarak girmiş sayı adetleri tutmadığından dolayı şu an arkadaşlara verdim 2 senelik fişlerin fotokopi ve girişlerini yapıyorlar.üstüne ceza kesecekler ama yapacak bir şey yok.Ama eğer senin petrol ofisi diğer satışlarda bildiyorsa,hiç olmazsa benim sorunu yaşamazsın.Ama incelemede problem çıkar mı bilemiyorum !!!
 
Ynt: Ö.K.C. Fişleri Hakkında

Satış yapanların Bs de diğer kısmında göstermesi ancak alan tarafın aynı firmadan/şirketten yaptığı alımlar limiti geçiyorsa Tb-II geçmiyorsa Tb-III bildirmesi zorunluluktur. Konu ile ilgili özelge forumda mevcut.
 

Benzer konular

Üst