bir tanıdığım dostum nakit e sıkıştığı için benden borç para istedi bende bankadan çektim kendisine verdim oda karşılığında tarihsiz bir çek kesti ve her ay bankadan alacağım faiz kadar paramı her ay ödedi . lazım olunca beni ararsın ben müsait olursam tarih atar bankadan gider çekersin demişti. fakat her ay düzenli bir şekilde ödemeye devam etti.ana parayı bir kac sefer istedim müsait degilim dedi.sonra adam vefat etti.çek şirket çeki kendiside şirket sahibiydi.daha sonra şirket 6 ay daha bana her ay banka faizi gibi ödemeye devam etti.çünkü şirkettekiler konuyu biliyolardı ama son 3 aydır ödeme yapamadılar sorduğumda da durumlarının bozuk olduğunu 3 ay beklememi istediler. cek 3 ay daha beklersem cek sahibi ölümünün bir yılını doldurmuş olacak. acaba bu durumda cek vasfını kaybeder mi. 2. si tarihsiz olduğu için cek sadece alacağımın bir belgesi durumundaymış gibi söyleyenler var.bu çeki 3 ay beklemek istiyorum ama pişman olacak bir duruma da düşmek istemiyorum.bu durumda ne gibi bir yol takip etmeliyim.(çek eşimin adına her ay faizin de ptt yoluyla benim adıma yolladılar)çeki veren 25.06.2010 tarihinde vefat etti.yardımcı olursanız sevinir.tşkrlr
Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.
Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.