Ölüm Hali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mcakar19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcakar19

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlr merhaba,

bayan bir personelimiz beyin ameliyatı (işkazası veya mesl.hast.dan dolayı değil) olduktan sonra dün vefat etmiştir. İlk kez başıma böle bir durum geliyor. SSk veya başka kuruma bu durumu bildirmelimiyiz? Yılı dolmadığından kıdem ödeyemiyoruz. Ancak içerdeki 5 günlük ücretini kendi hesabına yatıracağız. Bu durumda atladığımız bi konu varmıdır? Eklemek istediğiniz bir durum varsa bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Tşk ederim.

Ynt: Ölüm hali

Merhaba
Başınız Sağolsun Özüldüm. Rahmet diliyorum. İşten çıkış nedenini "10. Ölüm" olarak bildirmeniz yeterlidir.

merhabalar,size bir sorum olacak babam vefat edeli 55gün oldu annem ondan ssk maaşını alıyor ama duyduğumuza göre vefat eden babasından da maaş alabiliyormuş.devlet emekli sandığından emekli olan dedemden nekadarını anneme veriyor.ayrıca anneannem de dedemin maaşını almakta.çok acil lazım

Bir personelimiz vefat etti,hak ettiği ücret, izin, agi ve kıdem tazminatı tutarlarını kasadan mirasçılarına ödeyebilir miyiz.

Ynt: Ölüm Hali

kişi başı tevsik sınırına dikkat edin. Birde veraset ilamı ve vergi ilişiği eblgesi alın.

Teşekkürler yanıtınız için.Benim asıl takıldığım ücret ve benzeri ödemelerin bankadan ödenmesi konusu.Bu ödemelerin elden yapılması sorun olur mu, yoksa hesabına mı yatırmalıyız

Miras durumunda sorun olmaz sanırım. Gerçi uygulama yeni
içtihatlar oluşmadı ama bence sakınca olmaz.