Open Office Kullananlar

  • Konbuyu başlatan nane
  • Başlangıç tarihi
Normal bir ofis kullanıcısının yapabileceği herşey var, en büyük eksiği ; destek vermemesi ki bu bi bakıma en büyük artısı çünkü ücretsiz.
 
Ynt: Open Office Kullananlar

Giderek yaygınlaşıyor, özellike devlet dairelerinde kesinlikle kullanılması taraftarıyım. Metin belgesi olarak pek eksiklik göremedim ancak hesap tablosu açısından biraz daha ilerlemesi lazım. Teknik destek pek yok ancak ben şu ana kadar ms office için de pek teknik destek kullanmadım, lisanssız olsun ben kendim çözmeye razıyım. Darısı pardusun başına.
 
Ynt: Open Office Kullananlar

Ben gayet memnunum, OOo'a geçin, kullanın.

Teknik destek sunan proğramlarda da, teknik destek diye devamlı surette satıcı ile görüşün, teknik destek servis sağlayıcısı ile görüşün ve bunun gibi yönlendirmeler sonucunda bazen bir çözüm dahi sunulamıyor/bulunamıyor.

O yüzden, derim ki, OOo'a geçin, kullanın.
 
Ynt: Open Office Kullananlar

Arkadaslar amaciniz makrolari kullanmadan office programlari kullanmak ise microsoft word ve excell uyumlu olan googlein docs ve spreadsheats servislerini kullanmanizi tavsiye ederim ama basit kullanim icindir bi incelemenizi tavsiye ederim. Biraz daha kaliteli bi Ms Word alternatifi derseniz eger abiword diye bir program war hatta usb flash diskinizde tasiyip istediginiz yerde kullanabileceginiz bir versiyonu bile mevcut ama su bi gercek ms officei tam kapasite kullananlardansaniz makrolari dahil uzulerek soyluyorum bildigim kadariyla hicbir alternatifi mevcut degil :(
 

Benzer konular

Üst