personel maaş programı

özel bina inşaatı hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aliguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamlar, kolay gelsin arkadaşlar. 15.08.2001 yılında başlayan özel bina inşaatına aynı içerisinde 05.10.2001 tarihinde ara veriliyor 321 m2 olan inşaata şimdi tekrar işe giriş yapılacak ve işçilik yatırılıp 2 ay içerisinde kapatılacak ancak işçiliğini hesaplarken 2001,2002,2003 yılı işçilik oranlaranı toplayıp 3 bölerek çıkan sonuçlada 2005 yılı işçilik oranını toplayacağım onuda 2 bölerek tekrar çıkan rakamla inşaatın m2 çarpıp çıkmış olan tutarında 6,75 % oaranı alıp bildirmem gereken işçilik tutarını bulacağım yapmam gereken işlem bumu, 2001 yılında başlayıp ara verilmiş daha sonra hiç işlem yapılmamış şimdi ben tekrar işe giriş işlemi yapacağım yukarıdaki şekildemi işçiliğini hesaplayacağım? bu konuda bana yardımcı olurmusunuz terettütde kaldım mükellefde işlemin sonucunu istiyor terettütde kaldığım için bilgili arkadaşlardan yardım almadan konuya açıklık getiremeyeceği sanırım. Kolay gelsin arkadaşlar teşekkürler.

İçinde bulunduğunuz yıldan bir önceki yılın yani 2005 yılının maliyetinin inşaatınızın sınıfa giren değere göre hesaplayacaksınız