fonradar

Özel Güvenlik Personelinin Mesai Saatlerinde Şirketimizden İzin Alması Hk.

yavuzakbal

Katkı Sunan Üye
Üyelik
6 Haz 2012
Mesajlar
126
Konum
Düzce
Merhaba,
Şirketimiz özel güvenlik firmasından hizmet almakta. Gün boyu güvenlikte duran personel geçen gün işi olduğunu ve diğer özel güvenlik arkadaşının onun yerine gelebileceğini söyledi. Şimdi personele git desek başına bi şey gelse sıkıntı, gitme desek o ayrı bi dert. Kendi şirketinden yazılı kağıt getir desek günlük gelişen bir olaydı. Bu durumda napmak mantıklıdır.
 
Merhaba Yavuz bey
Malum ilgili personel sizin personeliniz değil zira Sizden iş alan işçinin işvereni de bağımsız bir işverendir.
Nasıl ki o işçiyi işe siz almadınız ve iş den çıkarmaya yetkili değilseniz,izin verme hak ve yetkinizde yok ama sizin onayınız değil,bilginiz dahilinde izin vermeleri uygun olabilir.bu sebeplerle anlık çözümün önce şifai görüşme,a mail ya da mesaj yoluyla,sonra bu durumun belgelendirilmesi şeklinde yapılmasında yarar var.
iyi geceler
 
Merhaba ;
Biz böyle durumlarda , çalıştırılan güvenlik elemanı ile muhatap olmuyoruz. Güvenlik firmanız ile görüşün , izin verirlerse çıkın , yerinize eleman göndersinler diyoruz. Göndermezlerse de aylık puantajlarda imzaları kontrol edip , gelmediği günü kesiyoruz. Hatta sözleşme yapılırken özellikle bu gibi durumlar için madde ekletiyoruz. Çünkü suistimal eden personel çok oluyor. Firma da göndermeseydin, bizim haberimiz yoktu diyor.
İyi akşamlar
 
Üst