PC İşletim Sistemi Çökmesi Durumunda e use Ne Olacak??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan03

Katkı Sunan Üye
merhabalar, içinde e use kurulumu olan leptomun işletim sistemi çöktü dolayısıyla herşey silindi. bu durumda e use için ne yapmam gerekiyor?
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim :?
selam ve saygılarımla,

Eğer çökmeden önce güncelleme yaptıysan problem yok da eğer güncelleme yapmadıysan durum zor hızlı bir şekilde tesmeri ara durumu bildir ama pek ümitli olma, benim de başıma geldi, gittim notebook aldım stajyerliğime aldırmadan.

slm ogün kardeş, valla benim çöken pc de notebook :lol: 2 ay önce ilk defa leptopa kurup, 1.cd yi ilk defa yükleyip güncellemiştim ve şöyle bir göz atıp ilgilenmiyodum. bunun yeniden kurulumu falan sözkonusu mu acaba?

Eğer işletim sistemin komple çöktüyse, formatlayıp yeniden kurduysan işletim sistemini o halde use nin kurulum cd si var onu kurmalısın ilk önce sonrasında kaçıncı cd de kaldıysan onu kur, daha sonra tesmerin sitesine girip güncelleme programlarını kur, ama önce tesmeri bi ara istersen bi slayt sayına bak.

Ogün Güneş' Alıntı:
Eğer çökmeden önce güncelleme yaptıysan problem yok da eğer güncelleme yapmadıysan durum zor hızlı bir şekilde tesmeri ara durumu bildir ama pek ümitli olma, benim de başıma geldi, gittim notebook aldım stajyerliğime aldırmadan.

Ogün bey

çökmeden/formattan sonra slaytlar sıfırdan başlayacağı için güncelleme yapmış yapmamış maalesef bir önemi yok. :cry:

saygıyla

heerdeem' Alıntı:
Ogün Güneş' Alıntı:

Ogün bey

çökmeden/formattan sonra slaytlar sıfırdan başlayacağı için güncelleme yapmış yapmamış maalesef bir önemi yok. :cry:

saygıyla
heerdem bey; aynı şey benim de başıma geldi eğer güncellediyseniz formattan önce tesmer yardımcı oluyor. :cry: