fonradar

PDF dosyaları

SERAY

Katkı Sunan Üye
Üyelik
31 Mar 2007
Mesajlar
243
Ya arkadaşlar vallahi delirecem ya.

Benim şöyle bir sorunum var.İnt.aldığım tahakkuklar bir türlü düzgün okunaklı dökülmüyor.
sorun yazıcıda mı,adobe reader de mi ben anlayamadım.

adobe reader in hangi sürümünü kullanıyorsunuz.Lütfen konudan anlayan varsa,bana yol gösterebilirmi?
 
Ynt: PDF dosyaları

arkadaşım bu sorun herkesde zaman zaman oluyor ilkönce şunu söyleceğim bilgisayarın yorgun olmayacak,2. olarak internet bağlantı çubuğunda toolbar ları kaldıracan,en önemlisi bilgisayarının harddiskinde adoba reader 6.0 haricinde yeni versiyonu haricinde kesinlikle yeni versiyon veya ondan kalan hiç birşsey kalmayacak , onları sil, mümkünde adobe 6.0 dosya ekle kaldırdan sil,yeniden yükle bi öyle dene,yine de olmazsa yaz yardımcı olurum.
 
Ynt: PDF dosyaları

bak arkadaşım ana problemi bilmeden bilgisayarcı da gelse bill gates de gelse çözemez ,kaldı ki bu adobe readerdeki bir sorun değil e-beyannmame programı ile adobe arasında ki bi uyuşmazlık 4440435 ebildirge çağrı merkezine göre ise " file dan preferans aç ordan internet seçeneğinden 1. sıra işareti kaldır " düzelir diye cevap geliyor onu da denemek lazım , bana göre :
1.bilgisayarın ram en az 2048 olacak ,
2.bilgisayarı kasacak her türlü program kapanacak,bilgisayarın çift çekirdekse gerek yok,
3.Adobe 6.0 haricinde bilgisayarında ,yeni versiyonun hiç bir kalıntısı olmayacak,
4.internet tarayıcında toolbarlar olmayacak,
5.bunlarda kar etmezse o zaman bilgisayarın yorgun düşmüş ,bir kere sistemi geri yükle he bunları yapınca genede olmuyorsa o zaman bilgilerini yedekle format attır bilgisayara...Zaten bilgisayarcı ebeyanname programını bilmediği için kafa yormadan format at diyor işin içinden çıkıyor,javayı iyi bilen teknik elemanlar anlıyolar ama onu nerden bulacaksın,
aslında bu ekonomik şartlarda muhasebe büroları bilgisayar tamirinden de çok iyi anlaması gerekir en küçük hata için bilgisayarcıyı ararsak vay halimize ,,,,,,,,,,,,,hepinize başarılar ,
 
Ynt: PDF dosyaları

awake ' Alıntı:
...
1.bilgisayarın ram en az 2048 olacak ,
...
Bende yarısı başka programlarda açık, e-beyan harici 2-3 başka int. sitesinede bakıyorum. (biri bekletiyorsa başka bir işte örn forumda gezmek gibi uğraşıyorum.)
 

Benzer konular

Üst