Prim günü iptali

kavazlı

Katkı Sunan Üye
Üyelik
29 Şub 2008
Mesajlar
408
Konum
İstanbul
merhaba,
yaklaışk altı veya yedi ay önce doğum sonrası işten kendi isteği ile ayrılan personeli ücetsiz izninin bittiği gün çalışmış gibi gösterip ( 1 gün ) öyle çıkışını yapmışız. doğum borçlanması yapacağı için bir gün gün çalışmış olması borçlanma yapmaya engel teşkil ediyor. dilekçeyle bir günü iptal ettirmek istiyorum. nasıl bir dilekçe yazmalıyım elinde prim günü iptali ile ilgili dilekçe örneği olan varsa, paylaşabilirse çok memnun olurum.
ayrıca; bir günün karşılı geri ödeme istemiyeceğiz, acaba bir sorun çıkar mı ? usulsüzlük cezası yeme durumumuz olur mu ? dilekçe dışında yapmam gerekenler varmıdır. ilginize şimdiden teşekkür ederim.
 
Ynt: Prim günü iptali

1 günü nasıl iptal ettireceksiniz

01.06/20.06 tarihleri arasında ücretsiz izinli olduğunu varsayarsak bu kişi 21.06 da işbaşı yapması lazım
sizde 21.06 da çıkışını yaptığınızı düşünürsek şimdi bu bir günlük prim ödemesini iptal ettireceğinizi söylüyorsunuz o zaman 20/06 da çıkış yapılması lazım anladığım kadarıyla çıkış tarihini değiştirmek istiyorsunuz...
 
Ynt: Prim günü iptali

sayın amansur bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim olay şöyle olmuş ; 13.11.2009'a kadar ücretsiz izinli 14'de çıkış gözükmüş 14'ü bir gün olarak verilmiş.
 
Ynt: Prim günü iptali

arkadaşlar tekrar merhaba,

pirim günü iptali için elinde dilekçe örneği olan var mı ? yardım ederseniz çok sevineceğim.
 
Üst