personel maaş programı

Primlerimiz başkasının dökümünde çıkıyorsa geri alabilme umudumuz var mı

iyi çalışmalar daha önce 94 gün doğum borçlanması yapmıştık annem için toplam 3604 olmuştu primi eşifreyle baktığımda öyle gözüküyordu sonra dediler annenin 270 günü daha çıktı 3874 oldu baktıkki başkasının hizmet dökümünde çıkıyor annemin ismi soyismi yazıyor ama başkasının dökümünde dilekçe verdik ne yapmamız lazım geri alabilirmiyiz o primleri teyzeme de olmuştu aynısı alamamıştı bizde mi alamayacağız bugun gittik dilekçe verdik ve geri kalan doğum borçlanmasını yaptık ama 626 tahsil edeceklerine 628 tahsil etmişler toplam 720 tahsil edileceğine 722 tahsil edilmiş oldu ileride sorun yaratırmı bize nolur acil cevap yazın lütfen rica ediyorum

Ynt: Primlerimiz başkasının dökümünde çıkıyorsa geri alabilme umudumuz var mı

alırsınız. ssk'nın çok sık yaptığı bir karışıklık. işin peşini bırakmayın.

asktanrisi ' Alıntı:
iyi çalışmalar daha önce 94 gün doğum borçlanması yapmıştık annem için toplam 3604 olmuştu primi eşifreyle baktığımda öyle gözüküyordu sonra dediler annenin 270 günü daha çıktı 3874 oldu baktıkki başkasının hizmet dökümünde çıkıyor annemin ismi soyismi yazıyor ama başkasının dökümünde dilekçe verdik ne yapmamız lazım geri alabilirmiyiz o primleri teyzeme de olmuştu aynısı alamamıştı bizde mi alamayacağız bugun gittik dilekçe verdik ve geri kalan doğum borçlanmasını yaptık ama 626 tahsil edeceklerine 628 tahsil etmişler toplam 720 tahsil edileceğine 722 tahsil edilmiş oldu ileride sorun yaratırmı bize nolur acil cevap yazın lütfen rica ediyorum

Hiç bir sorun yaratmaz merak etmeyin. Dilekçenizi de vermişsiniz zaten. En kısa zamanda düzeltirler.

270 günü geri aldık benim şimdi merrak ettiğ.im konular var şimdi toplam 4500 primimiz oldu hepsi ssk
1-) kalan 500 günü isteğe bağlı bağkur olarak ödersek emekli maaşında ne kadar bir düşüş olur
2-) kalan 500 günü isteğe bağlı bağkur olarak ödersek annem sskdan emekli olurmu
3-) doğum borçlanmasında 720 gün tahsil edeceklerine 722 gün tahsil etmişler emeklilikte bir sorun olurmu isteğe bağlı bağkuru başlatmadan önce düzelttirmem gerekirmi

cevabını yazabilirmisiniz çok önemli eylülün 5inde bana bu bilgiler lazım olacak LÜTFEN 1,2,3, DİYE yazabilirmisiniz