personel maaş programı

Rapor hakkında

Vakt-i Sükut

Katkı Sunan Üye
Bir çalışanımızın 9 günlük raporunu girmediğimiz takdirde ssk tarafından anlaşılıp herhangi bir ceza vs.karşılaşır mıyız?

Ynt: Rapor hakkında

sgk tarafından yazılı olarak raporu girmeniz istenecektir. bu bildirime rağmen girmezseniz ceza ile karşılaşabilirsiniz. o yüzden hemen girmenizi tavsiye ederim

Rapor tarihi 30 Ocak-9 Şubat arası raporu bildirdim fakat bildirgede ocak ayı için 2 günü kabul etmiyor Ocak ayını 30 gün mü bildirmem gerekiyor?

Sgk size raporu girmediğiniz ve 5 gün içinde girmeniz için tebligatta bulunuyor posta yolu ile tebligat elinize ulaştıkdan sorna 5 gün içinde raporu girmeniz durumunda herhangi bir ceza yok 5 günü geçerse girmeniz ve hiç girmezseniz cezası var.

Vakt-i Sükut ' Alıntı:
Rapor tarihi 30 Ocak-9 Şubat arası raporu bildirdim fakat bildirgede ocak ayı için 2 günü kabul etmiyor Ocak ayını 30 gün mü bildirmem gerekiyor?

Raporu girdim 30 Ocak-9 Şubat olarak fakat e-bildirgeyi verirken 2 günü kabul etmiyor, ocak ayını 30 gün mü bildirmem gerekiyor?

Sanırım 29'a 2 gün olarak bildirmem gerekiyor, doğrudur değil mi? Çünkü bu şekilde kabul etti sistem.İlk kez rapor girişi yapıyorum, ayın 23'üne kadar raporun fotokopisi ve eksik gün bildirim formunu ssk'ya vermem gerekiyor değil mi?

evet 23 üne kadar eksik gün bildirimini vermeniz gerekiyor, ekine de raporu (ben puantaj cetvelini de koyuyorum)