personel maaş programı

Rapor Parası 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PERS12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PERS12

Katkı Sunan Üye
Rapor parasıyla ilgili ssk internet şubesinde bişeyler var. Rapor parasıyla ilgili son durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Tamamen internete döndük mü, yoksa çalışanların sigortaya gitmeleri gerekiyormu?

Ynt: Rapor Parası 2

Merhaba;

Kurumdan bize ; İşçinin Raporlu olup İşe Gelmediği Tarihleri Gösteren Belgenin İnternetten Gönderilerek, Rapor Parasının işçi tarafından PTT şubelerinden alınacağına dair bir yazı geldi.

Bilginize...

Bu işi iyice sarpasardılar bir bölge müdürlüğünün dediği diğerini tutmuyor.Biri sadece Vizite kağıdını sistemden dulduracaksınız diğer evrakları toparlayıp getirin işlemler buradan diyor, diğeri tüm işlemler sistemden yapılacak Ptt den ödemeler biz ilgilenmiyoruz artık der.Bir bilgisi olan yok mudur yardım etse bizlere????

Merhaba
http://www.ssk.gov.tr/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_5RS?cpid=577
ssk'nın sitesinde gereken açıklama ve nasıl işlem yapılacağına dair açıklama mevcut.
sistem tam olarak uygulamaya başlayana kadar belirttiğiniz gibi kurumlar arası istekler devam edecektir.
Bizler de bahsettiğiniz sıkıntıları yaşamaktayız.
iyi çalışmalar

SSK'nın sitesine girdim ancak aradığım cevabı bulamadım ben. Rapor parasının alınabilmesi için internetten nasıl göndereceğim belgeyi, nereye gireceğim?

Arkadaşlar, evet işler karışık, şu linke
http://saglik.ssk.gov.tr/vizite
kullanıcı kodu, sistem şifresi, işyeri şifrenizi sırasıyla girerseniz sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Tıpkı e-bildirgede olduğu gibi...
Buradan vizite kağıdı ve çalışanın işgöremezlik kağıdını/raporu giriyoruz.
Fakat burada bir şey var ki; girdiğimiz süre kadarını mı ödeyecekler, örneğin istirahati 11.01.2008'den 21.01.2008'e kadar 10 gün. Bu tarih aralığını mı gireceğiz yoksa eskiden kağıt&kalem sisteminde olduğu gibi ödemediğimiz günleri mi gireceğiz?
Buradaki uygulamanın nasıl olacağını bilen var mı acaba?
Saygılarımla
Nihat ÖZDEMİR

sizin girmiş olduğunuz bilgilere göre hastane tarafından kuruma gelen rapor karşılaştırılıyor.
yani işbaşı tarihi kurumdaki rapordan alınıyor. 21'i işbaşı ise 10 gün 21'i rapor bitişi ise
11 gün hesaplanacaktır.
ödemenin çıktığını aynı ling üzerinden takip ediyor ödeme çıkınca personeli ptt'ne gönderiyorsunuz.

sayın Cheto , bu uygulamaya artık başlayalım mı? Yarın rapor parası için evrak isteyen işçim var. İnternetten gönderebilir miyim ?

Sistem aktif isteğinize bağlı, sisteme giriş yaparsanız ödeme hemen yapılmıyor.
Bu gün sisteme giriş yaparsanız " İşgörmezlik Ödeme Görme" onay bekleyip onay geldikten sonra personeli ptt'ye yönlendirmeniz gerekmektedir.

Tşk ederim. Süreç hakkında bilginiz var mı ? Onay kaç günde geliyor?

Sayın Cheto,
" İşgörmezlik Ödeme Görme" onay bekleyip onay geldikten sonra personeli ptt'ye yönlendirmeniz gerekmektedir. "onay"ı nereden görebiliyoruz. Linkini gönderir misiniz?
Teşekkürler
Nihat ÖZDEMİR

[/quote]

Sayın Cheto.
İşsizlik ödemeleri-sisteme giriş bölümünde
kullanıcı adı ve parola soruluyor. Öncelikle bu şifreleri almak gerekiyor. Bu şifreler e-bildirge şifresinden farklı değil mi, yanlış mı düşünüyorum.
bir de vizite kağıdı ve çalışmazlık girişi var.
İşçimin 10 günlük raporu var, bizim fabrikamız izmir dışında olduğu için Merkeze gidip alması gerekiyor. Şimdi ben bu raporunu internet yoluyla gönderebiliyormuyum? Sisteme giriş yapamıyorum. Bir türlü sorunu çözebilmiş değilim.
tşkler.

Meralll ' Alıntı:
Sayın Cheto.
kullanıcı adı ve parola soruluyor. Öncelikle bu şifreleri almak gerekiyor. Bu şifreler e-bildirge şifresinden farklı değil mi, yanlış mı düşünüyorum.
Sanırım SSK içi işlemler için yani bize ait değil. Vizite kağıdı ve çalışmazlık girişi kısmını kullanacağız.

Tşk ederim Sn. Nane.
Ben hakkatten bu konuyu anlayamadım, ben işçiye rapor parası almaya giderken, üst yazı veriyordum. Rapor başlangıç tarihli vizite kağıdı veriyordum, gittiği gün tarihli vizite kağıdı veriyordum.
Şimdi bunların hiç birisi olmayacak, sadece çalışmama günleri girilecek değil mi?
Sistemdeki vizite kağıdı ne işe yarıyor. Hakkatten kafam basmadı ???

nane ' Alıntı:
Meralll ' Alıntı:
Sayın Cheto.
Sanırım SSK içi işlemler için yani bize ait değil. Vizite kağıdı ve çalışmazlık girişi kısmını kullanacağız.
belirttiğiniz kısımdan işgörmezlikler ve vizite girilip

http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/kontrol.faces
lingden onaylandıktan sonra yani ödemeyi gördükten sonra kişiler ptt'ye yönlendirilecek.
kurumun anlattığı bu şekilde...

Şifremiz yok ki sn cheto. Öncelikle bir dilekçe ile şifre mi almak gerekiyor.?

Meralll ' Alıntı:
Şifremiz yok ki sn cheto. Öncelikle bir dilekçe ile şifre mi almak gerekiyor.?

http://saglik.ssk.gov.tr/vizite/welcome.do
bu ling'e e-bildirge şifrenizle giriş yapıp, iş görmezlik belgesi ve vizite girişi yapıyorsunuz.

http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/kontrol.faces
buradanda giriş yapmış olduğunuz işgörmezlik ödemesinin onaylanıp onaylanmadığını kontrol ediyorsunuz.
onay çıktıktan sonra kişileri ptt'ye gönderiyorsunuz.

kurumdaki yetkili memurlar bu şekilde anlatıyorlar.
ben giriş yaptım onay bekliyorum...

bilgi için teşekkürler.
Uygulama güzel bu e-devlet i en iyi uygulayan ssk galiba.