fonradar

Raporlu İşçi Hk.

kaan070608

Katkı Sunan Üye
Üyelik
16 Haz 2008
Mesajlar
153
Konum
aydın
arkadaşlar bir işçi 2- 3 aydır sürekli tedavi altıda ve sonunda ameliyat oldu uzun bir süre raporlu böylece.bu durumda işveren bu işçi için çalışmadığı bu aylarda sadece eksik gün bildirimi vermesi yeterlimidir.raporlu olduğu için puantaj kartına ssk gün ve çalışma günü yazılmadığı için herhangi bir prim ödemesi yada başka bir bildirim yapılacakmı.ayrıca yeni tebliğe göre elektronik ortamda yapılacak istirahat bildirimi uzun süreli raporlarda 10 ar günlük süreler bitiminden 5 iş günü içinde bildirm yapılması lazım diyor bu durumda öteden beri raporlu olan ve hala devam eden rapor için nasıl bildirim yapılacak.teşekkürler.
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

merhabalar
herhangi bir prim ödemesi söz konusu değil roprlu olduğu günler için.eksik günde zaten bildirirsiniz.raporunda internetden girilmeside 10 günlük sürelerin dolmasıyla birlikte yapılabilir.öteden beri raporluysa bu zamana kadar girdiğiniz raporların devamını 10 ar gün olarak girebilirsiniz.

saygılarımla
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

BİR PERSONELİMİZ AMELİYAT OLDU VE RAPORDA HASTANE YATIŞ : 14.09.2010 HASTANEDEN ÇIKIŞ : 17.09.2010
AMA RAPOR BAŞLANGIŞ TARİHİ 17.09.2010 DEN 26.09.2010 TARİHİNE KADAR İSTİRAHATLİDİR.
27.09.2010 TARİHİ İŞ BAŞI DİYOR .
BU DURUMDA SSK YA BİLDİRİM YAPARKEN RAPOR BAŞL.TARİHİNE 14.09.2010 TARİHİNİMİ YAZMAM GEREKİR ?
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

Bu nasıl bişey adam hastaneye 14 ünde yattı ise raporun başlangış tarihi nasıl olurda 17 si yazılır. Yani bu kişi 14 ünden sonra hem hastanede hemde işyerinde oluyor ilginç
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

DERİN_34 öncelikle forum kurallarını okuyunuz ve sorunuzu düzeltiniz.

Elinizdeki raporda veya ayrı bir belge olarak hastane yatış hastane çıkış tarihleri yokmu?
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

hem hastanede hem iş yerinde olmuyor sadece hastanede oluyor.fakat yatış tarihini 14 ünde gösterip hastaneden çıkış tarihini rapor başlangıç kısmına yazmışlar (hast.yatış tarihlerini de raporun üzerinde ayrı bir yerde belirtmişler)
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

hastanede yatılan günler ile sonrasındaki istirahat günlerinin ödemeleri farklı olduğu için o şekilde göstermeleri normal. Siz hastane yatış- rapor bitiş arasını istirahat olarak göstereceksiniz.
 
Ynt: Raporlu İşçi Hk.

Bende dün o şekilde bildirdim şu anda emin oldum.Teşekkür ederim.
 

Benzer konular

Üst