Raporu Verilen fakat Eksiklik Yazısı Tamamlanmayan KDV Sözleşmesi İptali

Üyelik
29 May 2014
Mesajlar
2
Konum
Ankara
Değerli forumdaşlar, herkese merhabalar.

Bir konuda bilgi ve görüşlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

Bir firmamızın ilk ve son 6 ay olmak üzere söz konusu KDV iade raporları farklı YMM'lerdedir. (Birbirlerinden bağımsız YMM'ler)

Raporların hepsi VD'lerine verildi ve VD tarafından eksiklik yazıları YMM'lere yazıldı. İlk YMM yarın verecek eksiklik yazılarını ve ödemeleri alacağız inşallah. Ancak diğer YMM hem ağır hemde işi yokuşa sürdükçe sürüyor (tahminim 2014'ü tam tasdik için kendisine vermediğimiz ve rapor ücretlerinin %90'ını daha paraları almadan ödediğimiz için. İyi niyetimize tüküreyim.).

İşi yokuşa sürmesinden kastım, eksiklik yazısına bir cümle yazarak işi çözeceği halde VD'sinin istemediği şeylerle uğraşıyor. (Aynı eksiklik diğer YMM'de de mevcut ama o söz konusu cümleyi ve elimizdeki belgeleri kullanarak işi tamamlıyor.) Ayrıca hem yavaş, hemde taşeronla çalışıyor.

Sözüm o ki arkadaşlar

- Bu YMM ile bu aşamada sözleşmeyi fesh edip diğer YMM'ye verebilir miyim? (Diğer YMM aynı zamanda şimdiki tam tasdik yapan YMM)
- Verebilir isem önceki YMM'den ödediğim ücretleri talep edebilir miyim? (İşi yapmadığı, sürünceme de bıraktığı gibi sebeplerle)

Kıymetli cevaplarınızı beklemekteyim.

Saygılarımla.
 
fesih ederseniz o iadeleri anvak VİR(İNCELEME RAPORU) ile alabilirsiniz eğer haklıysanız odasına şikayet edin belki faydası olur ama zor
 

Benzer konular

Üst