Rekora Koşuyoruz!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kcoskun82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcoskun82

Katkı Sunan Üye
Türmob üye istatistiklerine göre meslek mensubu sayısı Kasım 2015 itibariyle 100.000'e dayandı. Her eğitim seviyesinden insanın ortak bir unvana sahip olabildiği; mesleki standardizasyon dedikçe bu gereklilikten fersah fersah uzaklaşan; kapanan işletme hızına tur bindirecek hızda artan meslek mensubu sayısına ilaveten mesleğe yatay, dikey, paralel her türlü geçiş hakkının verildiği; adeta yoldan geçene imtiyaz tanındığı güzide mesleğimiz için yapılmaması gereken ne varsa yaparak itibarımıza itibar katıyoruz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.. Evet biz büyük bir aileyiz. Kanserli bir doku gibi kontrolsüzce, şuursuzca ve haddinden fazla büyüyoruz. Rekorlardan rekor beğeneceğimiz zamanlar yaşayacağız buradan bakınca durum bu...Mitoz bölünsek bu hızla çoğalamayız.. Teşekkürler emeği geçenler..:alkış:

meslek odaları kendilerini gemilerini kurtaran kaptanı derya ilan etmiş durumdalar bu mesleğin standardizasyonu onların umrunda değil antalya ve kıbrısda viski yudumlayıp kışın aşırı yanan kaloriferde yazın da aşırı soğutan kilimalarda hesaplarına geçecek aidatları hesaplıyorlar tek dertleri daha fazla üye daha fazla aidat toplamak gerisi fasarya ve hep fasa fiso körler sağırlar birbirini ağırlar türünden yalandan yere göz boyayıp siyasiler gibi boş konuşmak bu mesleği maalesef idealistlerden ziyade sokakdan geçip hiç bir iş bulamayanlar yapıyor en kolay olunanabilen meslek budur 3 ay kursa git para bayıl yeterli

hiç unutmam mali müşavir olduğum sevincimi annem dayımla paylaşamsına rağmen herif beni tınlamadı bile zaten moda oldu herkes oluyor sıradada çok kişi var çevremde bir özelliği yok dedi sozalıp kaldım bende

Son düzenleme: