Restaurant İşletmelerinde Maliyet Hesapları ?

Üyelik
7 Eyl 2009
Mesajlar
5
Konum
İstanbul
Merhaba sayın arkadaşlar,

Restaurant işletmelerinde kullanılacak maliyet hesapları ve akışı nasıldır acaba ?

Bunun için bir örnek uygulama veya makale bılabilirmiyim acaba ?

İşletmede tüketilen yiyecek ve içecekler; aşaıdaki örnekte olduğu gibimi oluyor acaba. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Yiyecek içecek alımı. 2-Tüketim 3-

150 XXX 740 XXX


320 XXXX 150 XXX
 
Ynt: Restaurant İşletmelerinde Maliyet Hesapları ?

Malzeme alımı ve tüketim kayıtları doğru. Ayrıca yansıtma kayıtları

--------------
622
741
--------------
741
740
--------------
690
622
--------------
 
Üst