Ruhsat masrafları

Ynt: Ruhsat masrafları

10 yıla kim öle kim kala bakalım:)

yine de tesmerden yazı ile cevap almakta fayda var.

gerçi bizim kurumlar müktesep hak filan pek takmazlar.

br değişiklik olur duman olur bu süreler

champell59 ' Alıntı:
İstanbul 1910
Tekirdağ 3265

aradaki fark bu :)

tekirdağ odası ne yapmış böyle işimiz var acaba nakil olarak gelen smmmlerden de aldığı ücret aynımı

Merhabalar bugün itibarıyla Antalya SMMM odasına başvurumu yaptım. 1330 TL(TÜRMOB harcı) + 1420 TL(Antalya SMMM odası kayıt ücreti) olmak üzere 2.750 TLcik yatırdım. Bu arada 2-3 Temmuz sınav sonuçları listesine baktım. Antalya odasından yaklaşık 150 kişi sınava katılmış. 25 kişi bu dönem ruhsat almaya hak kazanmış. Odadaki görevliye şaka maksadıyla Antalya odası olarak Türkiye'nin en pahalı odası olma yolunda Tekirdağ ve Denizli'yle yarışıyorsunuz dedim. O da artık üçbinüçyüz küsuruncu üye numaralı meslek mensubusunuz eğitimlerde ve genel kurullarda konuşarak bu konu hakkında itiraz edin, üyeik ücretlerini yüksek olmasın gündeme getirin dedi. Sen de haklısın dedim... geçtim. Bizler olmasak siz(oda çalışanları) aç kalırdınız ya neyse.

KOCAELİ S.M.M.M. odasının ücret tarifesi...!!!!

1.925,00 TL. Kocaeli SMMM Odası Oda Kayıt bedeli
1.330,00 TL TÜRMOB
285,00 TL Büro Tescil Belgesi Ücreti Kocaeli SMMM Odası
140,00 TL Kaşe ücreti TÜRMOB

Büro açacaklar için 3.680,00 TL.
Sadece ruhsat alacaklar için 3.255,00 TL.

tekirdağda çorlu smmm odası kuruldu merak ettiğim biz tekirdağ odasına kayıtlı stajyeriz ruhsat almaya hak kazandığımız zaman çorlu smmm kayıt olmak istesek bir sorun olurmu olmaz diye düşünüyorum da acaba oda yeni olduğu için oda kayıt ücretleri daha mı fazladır yoksa daha mı azdır bilgisi olan varmı tekirdağ 3200 civarı çorlu smmm ne kadar ?