C
champell59
Ziyaretçi
Ynt: Ruhsatı Aldıktan sonraki 1 yıllık dönemde açtığı büroyu kapatan var mı?
sendemi brütüs.
sendemi brütüs.
hlydent ' Alıntı:Amma da karamsarsınız, hep kötü tarafından bakmayın. Umut ulaşılamayacak bir hayalse kötüdür. Değilse peşinden koşmak için azim, cesaret, yaşama sevinci vermez mi ?
Bende sezar daha büyüyüp büro açma umudum varchampell59 ' Alıntı:sendemi brütüs.
hlydent ' Alıntı:Amma da karamsarsınız, hep kötü tarafından bakmayın. Umut ulaşılamayacak bir hayalse kötüdür. Değilse peşinden koşmak için azim, cesaret, yaşama sevinci vermez mi ?
blacksea_08 ' Alıntı:benim de bir arkadaşım var, büro açtı, 6 ay dayanabildim dedi ve kapattı.Şimdi bir işaat şirketinde bağımlı olarak çalışıyor.
ben de hala düşünüyorum ne yapsam diye. Hadi büro işini hallettim kiradan yırttım ama bu sefer oda idatı ve ssk primi falan olacak en az 1500 tl kazanmam gerek bir ayda ki halledebileyim.Defter başına 150 alabilsem bu 10 müşteri eder ki o da bende yok şimdilik belgeyi duvara asacağım
Sayın uğur6666 konuyla pek alakası yok ama isterseniz cevap vermeyebilirsiniz merakımı mazur görün büronuzu açalı ne kadar oldu? Kaç defteriniz var? Memnunmusunuz?ugur6666 ' Alıntı:piyasayı öldüren yaramaz adamlar olmasa daha iyi olacakta.. biraz önce şahıs bilanço inşaat firması varmış ne kadara tutarsın dedi 250 civarı dedim.. ee ben 150 tl veriorum dedi o zaman o adama yapış bırakma dedim.. ne diyeyim.. konuyla pek alakası yok ama muhasebci psikolojisi sinirlendimmi yazasım gelior
stajyeradayi ' Alıntı:Sayın uğur6666 konuyla pek alakası yok ama isterseniz cevap vermeyebilirsiniz merakımı mazur görün büronuzu açalı ne kadar oldu? Kaç defteriniz var? Memnunmusunuz?ugur6666 ' Alıntı:piyasayı öldüren yaramaz adamlar olmasa daha iyi olacakta.. biraz önce şahıs bilanço inşaat firması varmış ne kadara tutarsın dedi 250 civarı dedim.. ee ben 150 tl veriorum dedi o zaman o adama yapış bırakma dedim.. ne diyeyim.. konuyla pek alakası yok ama muhasebci psikolojisi sinirlendimmi yazasım gelior
Ben genede sizi tebrik etmek isterim. Bence başlangıç için gayet iyi bir rakam. Değindiğiniz hususlar çok önemli Saydıklarınız gayet mantıklı sebepler. İnşalah daha iyi olur Teşekkür ederm...ugur6666 ' Alıntı:stajyeradayi ' Alıntı:Sayın uğur6666 konuyla pek alakası yok ama isterseniz cevap vermeyebilirsiniz merakımı mazur görün büronuzu açalı ne kadar oldu? Kaç defteriniz var? Memnunmusunuz?ugur6666 ' Alıntı:piyasayı öldüren yaramaz adamlar olmasa daha iyi olacakta.. biraz önce şahıs bilanço inşaat firması varmış ne kadara tutarsın dedi 250 civarı dedim.. ee ben 150 tl veriorum dedi o zaman o adama yapış bırakma dedim.. ne diyeyim.. konuyla pek alakası yok ama muhasebci psikolojisi sinirlendimmi yazasım gelior
büroyu açalı 2 ay 5 gün oldu elimdeki defter sayısı 2 si şirket diğerleri işletme 12 defter mevcut.. şuan gelir yeterli değil ama iş hayatı olarak çok memnunum diyebilirim keşke geçen yıl başlasaydım diyorum.. yani bu basit anlatımı.. bunun dışında birçok faktörü göz önüne alarak başlıyorsunuz tabi.. bu insanın kişiliğine karakterine kadar değişiklik gösterebilior.. kimisi ben şirket adamıyım büro açamam diyor.. kimisi ben büro işini yaparım diyebilior.. açıkçası ben şirkette iyi bir paraya çalışsamda mutlu olmayabilirdim.. tercih meselesi.. benim için özgürlük önemli şimdi istediğim yere daha vasıflı bir şekilde girip çıkabiliorum istediğim kişilerle daha rahat görüşebiliorum bunlar beni yaşantı olarak daha tatmin edior.. olumsuz yönüne gelince şu an elimde yeterli gelirim yok cepten yiyorum mükellef bulmak zor piyasada bedevacılar var.. illa birinin akrabası muhasebeci(ama akrabasına güvenmeyende çok yada ona defter vermek istemiolar) hayatta tek başına olduğunuzu iliklerinize kadar hissediyorsunuz.. kendine güven kararlılık birde sorulan sorulara güzel cevaplar verecek şekilde davranmak önemli.. genel olarak pişman değilim diyebilirim... iletişim sosyallik konusunda girişimci değilseniz çevreniz yoksa defter devir almadıysanız işiniz zorlaşıyor..
konu açılalı 2 yıl olmuş ama!!!valla ben kapatıyorum işte ayın 15inde 1 yıl olacak ay sonunada kapanış vericem.giderlerden yıldım ama en çokta aldığım defterlerin eski smmmlerinden yediğim gizli kazıklar nedenim oldu. Ne bilgi veriyolar ne de evrak. Hayat ne zor bu meslek ne zor! Bağkur borcu bi taraftan 1-2 Yediğim ceza bi taraftan, odaya borçlarım bi taraftan arkamı bırakmıcak tabiii