esperado ' Alıntı:
arkadaşlar sınava ilk girişimdi 7 de 7 yaptım, Allaha şükür son girişim oldu belgeyi aldım darısı başınıza
SMMM Sınav Sonuçları
Sınav Dönemi: 2011/1
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 69 69
Finansal Tablolar ve Analizi 72 72
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi 74 74
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 60 60
Hukuk 75 75
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 65 65
Staj Tamamlama Notu - 100
Toplam 565
Ortalama 70,63
Tebrikler Başarılı oldunuz
Öncelikle esperado arkadaşımızı tebrik ederim ama şunu da belirtmeden geçemiyecem 2011/1 ilk sınavı olanlar çok şanslıydılar. Bu konuyla ilgili nacizane birkaç tespitim olacak;
1- Bu dönem sınavı kazanlara baktığımızda %90'ının 7 dersinden 6 sı parantez ( ) içinde bu da bize gösteriyor ki, aslında belge almayı çok önceden hak eden bu insanlar sürmen belası yüzünden bu durumlara düşmüşlerdir. Boşu boşuna stres olmuş maddi ve manevi yıpranmışlardır. Biz buna kısaca geç gelen adalet diyoruz. 2010/1 dönemi ile sınava girmeye başlayanlar sürmen belası ve bazen de maliyeçi yüzünde zor dönemler geçirdiler ve efsane oldular hepsini burdan kutluyorum.
2- 2011/1 dönemi ilk sınava girenler gerçekten çok şanslılar çünkü sürmenin bıraktığı enkazı temizlemek için yapılan operasyondan onlarda büyük fayda sağladı, geçilmesi çok zor olan bir dersten rahatça geçtiler. 2011/1 de maliyetçinin zulmüne uğrayanlar diye bir grup oldu. Umarım tek dersi maliyet kalan bizler de temmuzda temizler ve kurtuluruz.
Saygılarımla;