uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

taşkın kardeş mailine adresimi attım . hakkın ödenmez ne desek az gelir. İnş. ruhsatın hayırlı bol kazançlara vesile olur

İli: İSTANBUL
Sınav Dönemi: 2011/1
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 81 81
Finansal Tablolar ve Analizi - (72)
Maliyet Muhasebesi - (85)
Muhasebe Denetimi - (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (50)
Hukuk - (55)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (70)

Staj Tamamlama Notu - 100
Toplam 563
Ortalama 70,38
Tebrikler Başarılı oldunuz

SMMM Sınav Sonuçları

Adı Soyadı: ALİ TURAN
Baba Adı: ZİHNİ
İli: KONYA
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 82 82
Finansal Tablolar ve Analizi - (75)
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi - (79)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması - (70)
Hukuk - (85)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (60)

Toplam 601
Ortalama 75,13

sınavda başarılı olan bütün arkadaşlara hayırlı olsun..tekrar girecek ve ilk defa girecek arkadaşlarında ALLAH yar ve yardımcısı olsun inşallah bi an evvel bitirler..sürmen gibi biri daha çıkmadan bizim dönem malesef çok şansız oldu ve asla sürmen efendi unutmazlar..ve smmm olan ve olacak arkadaşlar lütfen yaşadığımız bu sıkıntıları unutmayalım bi yerlere geldiğimizde bu yanlışlıkların düzeltilmesi için elimizden geleni yapalım..tabi unutmazsak bu yaşadığımız sıkıntıları..

arkadaşlar sınava ilk girişimdi 7 de 7 yaptım, Allaha şükür son girişim oldu belgeyi aldım darısı başınıza

SMMM Sınav Sonuçları
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 69 69
Finansal Tablolar ve Analizi 72 72
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi 74 74
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 60 60
Hukuk 75 75
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 65 65

Toplam 565
Ortalama 70,63

Adı Soyadı: MİNE
İli: SİVAS
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 72 72
Finansal Tablolar ve Analizi - (60)
Maliyet Muhasebesi - (80)
Muhasebe Denetimi 66 66
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50 50
Hukuk - (75)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (50)

Staj Tamamlama Notu - 94
Toplam 547
Ortalama 68,38

:) vergiden kıl payı kurtuldum.kalanlara temmuzda başarılar

Tebrikler....
paok83 ' Alıntı:
o ne serefsiz adamlar var..
staj notu 75....adam utanır vermeye..

Bana 80 vermeye utanmayan, akşekere 75 vermiş işte...

Ellerine ne geçti acaba merak ediyorum???

[/quote]

zannedersem bursada en düşük staj notu bende. kime söylediysem inanmıyorum. son sınavdan 2 dersdende 50 50 alsaydım 1 puanla ortalamadan kalıyordum.

Arkadaşlar benim de tek maliyet kalmıştı 50 alarak geçmişim çok şükür. Bu aşamadan sonra ne yapıyoruz? Ruhsat töreni rezervasyonu diye bir link var İSMMMO'nun sitesinde. Oraya TC Kimlik nomuzu yazdığımızda "lütfen TC kimlik noyu kontrol ediniz" diye bir mesaj çıkıyor. Tecrübeli SMMM'ler bilgi verebilirse sevinirim :)

Adı Soyadı: ATAKAN
İli: İSTANBUL
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 69 69
Finansal Tablolar ve Analizi 59 59
Maliyet Muhasebesi 10 10
Muhasebe Denetimi - (57)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 55 55
Hukuk - (50)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku - (60)

Staj Tamamlama Notu - 99

Bunlarda benim notlar aralık sınavında maliyetin matematiksel 55 puanlık sorusunda denklemde 0,15 ile 0,20 dağıtımı çarpmayı unuttuğum için tablo ve muhasebe kayıtları doğru olduğu halde 30 aldım kaldım.

bu kazık dönemded 1.ve 2.dağıtım yaptım + işçilki muhasebe kaydını yaptım 10 geldi haydi hayırlısı.

Belge artık temmuza kaldı tek derse. şimdiden smmm olan arkadaşları tebrik ederim.

Finansal Muhasebe - (50)
Finansal Tablolar ve Analizi - (80)
Maliyet Muhasebesi - (72)
Muhasebe Denetimi - (79)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 55 55
Hukuk - (90)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 70 70

Staj Tamamlama Notu - 98
Toplam 594
Ortalama 74,25

Arkadaşlar allah henüz verememiş olanlarada nasip etsin en kısa zamanda.

esperado ' Alıntı:
arkadaşlar sınava ilk girişimdi 7 de 7 yaptım, Allaha şükür son girişim oldu belgeyi aldım darısı başınıza

SMMM Sınav Sonuçları
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 69 69
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi 74 74
Hukuk 75 75

Toplam 565
Ortalama 70,63

Öncelikle esperado arkadaşımızı tebrik ederim ama şunu da belirtmeden geçemiyecem 2011/1 ilk sınavı olanlar çok şanslıydılar. Bu konuyla ilgili nacizane birkaç tespitim olacak;

1- Bu dönem sınavı kazanlara baktığımızda %90'ının 7 dersinden 6 sı parantez ( ) içinde bu da bize gösteriyor ki, aslında belge almayı çok önceden hak eden bu insanlar sürmen belası yüzünden bu durumlara düşmüşlerdir. Boşu boşuna stres olmuş maddi ve manevi yıpranmışlardır. Biz buna kısaca geç gelen adalet diyoruz. 2010/1 dönemi ile sınava girmeye başlayanlar sürmen belası ve bazen de maliyeçi yüzünde zor dönemler geçirdiler ve efsane oldular hepsini burdan kutluyorum.

2- 2011/1 dönemi ilk sınava girenler gerçekten çok şanslılar çünkü sürmenin bıraktığı enkazı temizlemek için yapılan operasyondan onlarda büyük fayda sağladı, geçilmesi çok zor olan bir dersten rahatça geçtiler. 2011/1 de maliyetçinin zulmüne uğrayanlar diye bir grup oldu. Umarım tek dersi maliyet kalan bizler de temmuzda temizler ve kurtuluruz.

Saygılarımla;

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
esperado ' Alıntı:

SMMM Sınav Sonuçları
Notları:
Dersler 2011/1 Sonuç
Finansal Muhasebe 69 69
Maliyet Muhasebesi 50 50
Muhasebe Denetimi 74 74
Hukuk 75 75

Toplam 565
Ortalama 70,63

Öncelikle esperado arkadaşımızı tebrik ederim ama şunu da belirtmeden geçemiyecem 2011/1 ilk sınavı olanlar çok şanslıydılar. Bu konuyla ilgili nacizane birkaç tespitim olacak;

1- Bu dönem sınavı kazanlara baktığımızda %90'ının 7 dersinden 6 sı parantez ( ) içinde bu da bize gösteriyor ki, aslında belge almayı çok önceden hak eden bu insanlar sürmen belası yüzünden bu durumlara düşmüşlerdir. Boşu boşuna stres olmuş maddi ve manevi yıpranmışlardır. Biz buna kısaca geç gelen adalet diyoruz. 2010/1 dönemi ile sınava girmeye başlayanlar sürmen belası ve bazen de maliyeçi yüzünde zor dönemler geçirdiler ve efsane oldular hepsini burdan kutluyorum.

2- 2011/1 dönemi ilk sınava girenler gerçekten çok şanslılar çünkü sürmenin bıraktığı enkazı temizlemek için yapılan operasyondan onlarda büyük fayda sağladı, geçilmesi çok zor olan bir dersten rahatça geçtiler. 2011/1 de maliyetçinin zulmüne uğrayanlar diye bir grup oldu. Umarım tek dersi maliyet kalan bizler de temmuzda temizler ve kurtuluruz.

Saygılarımla;

+1 diyorummm kesinlikle....

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum... hayırlı olsun...