personel maaş programı

Sağlık Yardımından Yararlanmak İçin Gereken Şart Nedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lebedir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lebedir

Katkı Sunan Üye
Kanun Maddesinden Alıntıdır....
Bağ-Kur?lu vatandaşlarımızın kendilerinin ve yakınlarının sağlık hizmetlerinden yararlanmaları için gerekli olan 240 gün prim ödeme gün sayısını 30 güne indiriyoruz. Aynı şekilde, SSK?lı vatandaşlarımızın kendileri için 90 gün, yakınları için 120 gün olan sağlık hizmetinden yararlanma şartını 30 güne iniyor. Böylece Bağ-Kurlu ve SSK?lı vatandaşlarımız, çalışmaya başladıktan 1 ay sonra sağlık hizmetinden faydalanabilecektir.

Merak ettiğim konu kanun 01/07/08 den itibaren geçerli acaba gün olayıda o tarihten itibarenmi geçerli. ben 01/06/07 de iş başı yaptım ben yeni kanuna göre 01/07 den itibaren sağlıktan yararlanabirmiyim. Yoksa 01/07 den itibaren 1 aylık bir süremi geçmesi lazım sağlıktan yararlanmam için Acil bir konu olduğu için Bilgilerinizi bekliyorum saygılar....

Ynt: Sağlık Yardımından Yararlanmak İçin Gereken Şart Nedir

Bildiğim ve okudum kadarıyla 01.10.2008 den itibaren bu saydığınız şeyler geçerli olacak.Kanunun o maddeleri 01.10.2008 de yürülüğe giriyor diye okudum.

aknsbs ' Alıntı:
Bildiğim ve okudum kadarıyla 01.10.2008 den itibaren bu saydığınız şeyler geçerli olacak.Kanunun o maddeleri 01.10.2008 de yürülüğe giriyor diye okudum.

nereden okumuştunuz elinizde belge varmıydı acaba

tbmm.gov.tr den kanunu indirip okudum