Şahıs Firması Kurmak Hk

Üyelik
5 Şub 2015
Mesajlar
1
Konum
eskişehir
mrb ben bir şahıs firması kurmak istiyorum ve kurmak için bir krediye nakde ihtiyacım var bir banka veya herhangi bir kurum veya kuruluştan kuracak olduğum iş yerini parayı alır almaz bir gözetimci aracılığıyla firmamı kurup bu firmamı teminat olarak göstere bilir miyim ayrıca bankalardan kredi çekemiyorum saygılar
 
Kosgeb yeni girişimci desteklerine baktınız mı? İş konusu destek kapsamındaki işlerden is iyi bir destek (hibe) alabilirsiniz.
 
Bende ek olarak,

Bankalar şirketlerin bilanço ve gelir tablosu analizlerine göre risk seviyesi oluşturmaktadır.Şahıs işletmelerine sıcak bakılmıyor.(Tanıdık bankanız yoksa). ilk yılın bilanço ve gelir tabloları ve takibeden 3 er aylık gelir tabloları ve mizanlarını isteyeceklerdir.Temiz ve borçsuz ama 1 yılını doldurmuş bir şirket bulabilirseniz işiniz daha kolay olacaktır.Bankalar kredi verirken şahsi sicilide gözününde bulundurur firmanın, firma ortağı veya şahsın geçmişinde merkez bankası kayıtlarına işlenmiş karşılıksız çek, temerrüde düşülmüş kredi borçları vs. durumu varsa değil kredi çek karnesi bile verilmiyor.
 
Üst