Şahıs İşletmesi Vergileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan new
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

new

üstadlar ocak ayında yeni bir işyeri açacak olan arkadaş tahmini 1 yıl içerisinde ne kadar vergi öder

Ynt: şahıs işletmesi vergileri

Böyle bir soruya cevap verebilmek için öncelikle gaipten haber alabilen birilerini bulmak gerekir. Varsa tabi siz medyumlara sorun diyeceğim ama onlarda palavracı, Vergi kazanç üzerinden alınır, siz bir yıl içinde ne kadar kazanacığınızı sözyleyin biz hesaplarız verginizi.

Ynt: şahıs işletmesi vergileri

Ödemesi gerekecek vergi/leri düşünmekten ve hesap etmekten ziyade, işimi karlı ve verimli bir şekilde nasıl yaparım onu araştırsın, düşünsün! Sayın Türk_bey'in dediği gibi kazanırsa vergi öder.

Ynt: Şahıs İşletmesi Vergileri

new ' Alıntı:
üstadlar ocak ayında yeni bir işyeri açacak olan arkadaş tahmini 1 yıl içerisinde ne kadar vergi öder

böyle saçma soru mu olurmuş?
ne bilelim ne kadar kazanacağını,durumunun ne olacağını,

Önce saygı Sn.Nisan New Arkadaşımız Üstad Diyerek söze başlamış ve sizlere sorarak bilgi edinmek istemiş çokmu zor cevap vermek 250 net kiradan ve 100 YTL muhasebeden yılda tahmini 1100 stopaj öder ilk yıl açılışdan dolayı masrafları olacağından zarar gözükse 1 yılda 90 YTL. geçici vergi ödese kdv ödemeside masraflarından dolayı çıkmasa damga vergisinden hesaplansa 170 YTL. Yıllık Vergi 30 YTL.desek Tahmini 1.500,00 YTL.Vergi Çıkar Sayın new Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize bu rakamlar Tahmini daha detaylı hesaplanarak ulaşılabilir.

Hayat standardı uygulaması yeniden başlarsa asgari bir tutar söylemek olanağı vardır. Ancak bu günkü durumda yapılacak işin nevine göre deneme-yanılma metodu ile bir kısım hesaplamalar yapılabilir.İş hacmi,cirosu,müşteri portföyü zaman içerisnde oluşacaktır. Saygıyla

gokhan64 ' Alıntı:
Önce saygı Sn.Nisan New Arkadaşımız Üstad Diyerek söze başlamış ve sizlere sorarak bilgi edinmek istemiş çokmu zor cevap vermek 250 net kiradan ve 100 YTL muhasebeden yılda tahmini 1100 stopaj öder ilk yıl açılışdan dolayı masrafları olacağından zarar gözükse 1 yılda 90 YTL. geçici vergi ödese kdv ödemeside masraflarından dolayı çıkmasa damga vergisinden hesaplansa 170 YTL. Yıllık Vergi 30 YTL.desek Tahmini 1.500,00 YTL.Vergi Çıkar Sayın new Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize bu rakamlar Tahmini daha detaylı hesaplanarak ulaşılabilir.

sn gökhan yazdıklarınızdan dolayı sizi kınıyorum.asıl siz bana saygısızlık etmişsiniz.ben hiç kimseye saygısızlık yapmadım. sadece sorulan soruyu saçma buldum.çünkü hiç bilgi yok.yeni işe başlayan bir işverenin neler yaşayacağını,aylık ne kadar cirosu olacağını,işçisi olup olmadığını,kiramıdır değilmidir?bilmeden cevap verilmez.
verilen cevaplar hatalı olur.new arkadaşım amacım seni kırmak değildir.

soruda gokhan64'ün verdiği cevapta saçma olmuş. iş ne, nerede vs kıstaslar belli değilki cevap verilsin. bugün 50 YTL'de 50.000 YTL'de işyeri kiralayan var. ayrıca yakın zamanda "her ay maktu 50 YTL vergi" gibi bir kanun çıkmayacağı ne malüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...