fonradar

Şahıs İşletmesini LTD Çevirme

Üyelik
22 Kas 2006
Mesajlar
26
Merhaba arkadaşlar

Şahıs işletmesini kapatmadan Ltd.Şti.olarak türünü değiştirmek istiyoruz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Teşekkürler.
 
Mahkemeye müracaatla şahıs firması bilanço ise mal varlığı tesbiti yaptırılır şirket kurulur,veya Smmm rapor düzenler
değer tesbiti yapar bununla ticaret sicile müracaatla ön hazırlıkları yaptıktan sonra şirket kurulur şahıs firması ayni sermaye olarak şirkete konulur mal varlığı devir olur kdv çıkmaz.Hiç bilmeden zor olur
öncelikler mersise girebilmek için e-imza alınız yakınınızdaki bir meslek mensubundan ve ticaret sicil memurluğundan yardım alınız.Kolay gelsin.
 
evet firma şahıs bilanço normal ltd.şti açmasını yapıyorum yalnız bu gibi durumla ilk kez karşılaştım ne yapılacak hakkında bilgim yok odadan da ayrıntılı bilgi alamadım ilgili form ve dilekçelere ulaşmak için önerebileceğiniz bir site varmı acaba

TEŞEKKÜRLER
 
ito ve diğer odaların sitelerinde ticaret sicil kaydı ile ilgili belgeler bilgiler var ilk müracaatı sistemden yapmak gerekiyor.
Firma üretici ise işçi çalıştıracaksa sanayi odası kaydı gerekebilir yakın çevreden daha önce işlem yapanların tecrübesinden faydalanıp yardım almakla iş çabuklaşır.Kolay gelsin.
 
Üst