Şampiyonluğa 1 Kala...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Roger Federer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

Roger Federer

Ziyaretçi
Birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat masaldır benim için

Hele bi gel, uzaklar sana gelir. Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir.

bbda26b7edbb364cbde5885rj7.jpg

Ynt: Şampiyonluğa 1 Kala...

Panionios' u Hakemle Yenen, Avrupada Galibiyeti Olmayan Sion? Helsingborg Gibi Mahalle Takımlarına Yenilen En Kritik Maçta Austria Wien Gibi Berbat Bir Takımı Yenemeyen? Gruptan Tek Galibiyetle Çıkan? Biraz Avrupalı Vasat Leverkusen Gibi Bir Takımdan Çok Rahat 5 Yiyen Takım Türkiyede Lider Ve Şampiyon Oluyor.
Cidden Futbolun Hiç Adaleti Yok.

burada fenerbahçe yönetimini tebrik etmek gerekir. neden mi? 2 sene önce şampiyon olmak için denizlide organize olan gs li taraftarlar daha maç başlamadan ortalığı bertaraf etmiştiler(emri kim verdi???) ve fenerbahçe denizli ile berabere kalarak 2. gs ise şampiyon olmuştu. ama aynı oyunu fenerbahçe yönetimi taraftarını organize ederek sivasta onlara yapmadı. çünkü bizlere şerefli ikincilikler yakışacağını onlar daha iyi biliyordu. tebrikler fenerbahçe tebrikler aziz yıldırım...

maddi olarak yeteri kadar güçü olmayan , ünlü eski brezilya gibi futbolcu beşiği ülkeden değil de yerli teknik direktörü ile mücadele eden , sezon boyunca birçok maçta taraftarından yoksun olarak sahaya çıkan sadece ama sadece yüreğini ortaya koyan en büyük sevdası galatasaray olan inanmış yürekli futbolcularıyla para , başarı ve birçok şeyi elinde bulunduran fakat istediği gibi başarıları yakalamayı daima hayal edecek bir (Büyük) takımı yani fb yi geride bırakarak bir kere daha kendisine hayran bıraktıran galatasarayımıza yürekten tebrikler.....hep beraber yeni bestemizi söyleme zamanı : çıldırın çıldırın çıldırın...

FB Bursa maçını önemsemeyerek şampiyonluğu o zaman kaybetmişti.
(Renkli yazmak hoşunuza gidiyor olabilir, ama sarı renk okunamaz bir yazı ortaya çıkarıyor.)
-/-
Devlete borç takıp vergi borcunu sildiren iki takım ligde de aynı sıra ile yer alıyor. :(

nane ' Alıntı:
FB Bursa maçını önemsemeyerek şampiyonluğu o zaman kaybetmişti.
(Renkli yazmak hoşunuza gidiyor olabilir, ama sarı renk okunamaz bir yazı ortaya çıkarıyor.)
-/-
Devlete borç takıp vergi borcunu sildiren iki takım ligde de aynı sıra ile yer alıyor. :(

Bazı Takımların Yöneticileride Çok Kritik Haftalarda Papermoonda Buluşup Yemek Yemişlerdi
Kimler Acaba ? Ve Neler Konuşuldu Acaba Bu Yemekte

sonercalcı ' Alıntı:
maddi olarak yeteri kadar güçü olmayan , ünlü eski brezilya gibi futbolcu beşiği ülkeden değil de yerli teknik direktörü ile mücadele eden , sezon boyunca birçok maçta taraftarından yoksun olarak sahaya çıkan sadece ama sadece yüreğini ortaya koyan en büyük sevdası galatasaray olan inanmış yürekli futbolcularıyla para , başarı ve birçok şeyi elinde bulunduran fakat istediği gibi başarıları yakalamayı daima hayal edecek bir (Büyük) takımı yani fb yi geride bırakarak bir kere daha kendisine hayran bıraktıran galatasarayımıza yürekten tebrikler.....hep beraber yeni bestemizi söyleme zamanı : çıldırın çıldırın çıldırın...

Şu Çalıntı Olan Bestemi ?

ugur_35 ' Alıntı:
Bazı Takımların Yöneticileride Çok Kritik Haftalarda Papermoonda Buluşup Yemek Yemişlerdi
Bu gibi resmen ispatlanamayan şeyleri hemen hemen bütün kulüplerin yaptığı söylenmektedir.
Yemekleri beyenmemişlerki BJK durumu ortada ;D
-/-
Resmi kayıtlarda var olan vergi borcunda ise yasal kılıf hazırlanıp silinenler hepimizin cebinden çıkmakta.

nane ' Alıntı:
ugur_35 ' Alıntı:
Bu gibi resmen ispatlanamayan şeyleri hemen hemen bütün kulüplerin yaptığı söylenmektedir.
Yemekleri beyenmemişlerki BJK durumu ortada ;D
-/-
Resmi kayıtlarda var olan vergi borcunda ise yasal kılıf hazırlanıp silinenler hepimizin cebinden çıkmakta.

Yapma Hocam Sağır Sultan Biliyor Papermoonda Yenen Yemekleri Yıldırım Demirören ve Adnan Polat İkilisinin

Biz Galatasaray'lıyız Biz daha iyisine getirene kadar en iyisi bu, bizi bekleyin...

43601600x400oe51so4.jpg

Roger Federer ' Alıntı:
Biz Galatasaray'lıyız Biz daha iyisine getirene kadar en iyisi bu, bizi bekleyin...

43601600x400oe51so4.jpg

Trömso Faciasınıda Hatırlıyormusunuz Sayın Federer :)

Uğur35 ,

İstersen ben sizin facialarınızı saymaya başlamayayım, burdan avrupaya yol olur... :)

Roger Federer ' Alıntı:

43601600x400oe51so4.jpg

bu kupayı getirip sonra televizyonda çıkıp para dilenmektense getirmeyelim daha iyi

Kalisper senden para isteyen mi oldu? Adam istiyorsa taraftardan istiyor, hem niye zorunuza gidiyor. Benim açtığım başlıkta şampiyonluğa 1 kala demişim. Ama hemen hakemler,bilmem neler karıştırmışsınız yine ortalığı.

Siz bu zenginlikle bizle başa çıkamıyorsunuz, Birde Stadı yapıp durumlar eşit hale gelirse bilmiyorum artık ne olur?

Fenerbahçe taraftarı küfür etmez, Ama futbolcu önünü haraç alır gibi kesip adam linç eder. En iyi futbolcunuzun bile arabasına bira şişesi fırlattınız beaa daha ne diyim.

Sarı Kırmızı Cim Bom Bomum bu alemin kralı...

the legend come back... :)

Roger Federer ' Alıntı:
Kalisper senden para isteyen mi oldu? Adam istiyorsa taraftardan istiyor, hem niye zorunuza gidiyor. Benim açtığım başlıkta şampiyonluğa 1 kala demişim. Ama hemen hakemler,bilmem neler karıştırmışsınız yine ortalığı.

Siz bu zenginlikle bizle başa çıkamıyorsunuz, Birde Stadı yapıp durumlar eşit hale gelirse bilmiyorum artık ne olur?

Fenerbahçe taraftarı küfür etmez, Ama futbolcu önünü haraç alır gibi kesip adam linç eder. En iyi futbolcunuzun bile arabasına bira şişesi fırlattınız beaa daha ne diyim.

doğrudur biz onu onu yaptık siz ise size o kupayı getiren adama (Fatih Terim) fb gs maçında yer ayarlamadınız adam stadı terketti.Doğrudur biz onu yaptık siz ise galatasaray lisesi mantığıyla sahaya elinize ne geçtiyse attınız

para istemeye gelince benden istenmedi ama istenseydi verirdim walla bi fenerbahce taraftarı olarak elimden geleni yapmaya hazırım imkanlarım dahilinde

Böyle protokol hataları devletin en üst seviye oturumlarında bile olur. Ama Fatih hoca gittiyse kendi bilir.

Para Konusuna gelince bir kez daha söylüyorum.

sampiyongs6on1uj6.jpg

Roger Federer ' Alıntı:

Ha Ha Ha Ha Ha
Sayın Federer Koca Bir Sezon Boyunca Fakir Fukara Edebiyatı Yaparak Şampiyon Olacaksam Hiç Olmam Daha İyi Bir Teneke Parçası İçin Değmez,
Daha Önemli Şeyler Vardır Dünyada Şeref Haysiyet Gibi
UEFA da Maskara Olduktan Sonra Ne Yapayım Ben Öyle Şampiyonluğu Sizde Hala 2000 Senesiyle Kendinizi Avutun :) Hakemler Olmasa Bu Sezon Prestij Mücadelesi Veriyordunuz Sayın Federer Ne Çabuk Unuttunuz Ümit Karana 90+10 da Çalınan Penaltıları Sarbinin Rakibini Paketleyip Ceza Sahası Postalamasını Hala İçinize Sindirebiliyorsanız Bu Şampiyonluğu Ne Mutlu Size.
Benim Takımım Olsa Allah Korusun Böyle Bir Şampiyonluk İstemezdim Şu An Bile Midem Bulanıyor Neyse Şampiyonluğunuzu Kutlayın Siz. ,
Selamlar

Aman dırdır hep aynısınız. Her zaman kendinizi elit takımın elit taraftarı gördünüz. Ama bu kendini beğenmişliktir. Ben başlığı GS'li arkadaşlar için açmıştım ama hemen fenerliler atlamış.

Fakir fukara edebiyatına gelince bilançonuzun sol tarafındaki duran varlıkları karşılaştıralım, bu fakir fukara edebiyatını çıkaran fenerli yöneticilerdir. Siz gidin ilk önce Nihat Özdemir'i aklayın. Mavi akım projensinin mimarıdır kendisi.

Bir daha söylüyorum, bu konu başlığı fenerliler için değil.

arkadaşlar herşeyden önce dosluk,
ben fenerbahçeliyim,
fener galata yada beşiktaş şampiyon oluyor, ve biz hakemlerle şampiyon oldu diyoruz, bu takımlardan zaten hakemler tarafından desteklenmeyeni yokki, yok galatasaray hakemle maç almış, yok olmayan penaltı verilmiş, bunlar zaten tüm büyük takımlar için geçerli, şu an sivas eğer bu takımların 6 puan gerisinde ligi bitiriyorsa, şampiyon Sivastır, çünkü zaten tüm büyük takımların en az 10 puan hakemlerden geleni vardır. o yüzden, en fazla tebriği hakeden takım sivastır, galatasarayda son 5-6 maça kadar çok kötü olan performansını, en üst seviyeye çıkararak, özellikle fenerbahçe maçında bizi eze eze yenerek şampiyonluğu haketmiştir. tebrik ederiz.

Roger Federer ' Alıntı:
Aman dırdır hep aynısınız. Her zaman kendinizi elit takımın elit taraftarı gördünüz. Ama bu kendini beğenmişliktir. Ben başlığı GS'li arkadaşlar için açmıştım ama hemen fenerliler atlamış.

Fakir fukara edebiyatına gelince bilançonuzun sol tarafındaki duran varlıkları karşılaştıralım, bu fakir fukara edebiyatını çıkaran fenerli yöneticilerdir. Siz gidin ilk önce Nihat Özdemir'i aklayın. Mavi akım projensinin mimarıdır kendisi.

Bir daha söylüyorum, bu konu başlığı fenerliler için değil.

Bu Başlıkta Karşıt Görüş İstemiyorum Diyorsunuz Yani Sayın Federer :)

Pekala;

Bu da Güzel

Tartışmadan, Görüş Bildirmeden, Fikirlerimizi Çarpıştırmadan Direkt Sizin Söylediklerinizi Kanıksayalım İstiyorsunuz

Bumudur Yani

Bu Başlıktaki Son Sözüm

Türk Futbolunun Gelişmesi İçin TFF' nin? Hakemlerin? Medyanın, Galatasaray Kulübüne Kayıtsız Şartsız Yardim Etmeyi Bırakması Gerekmektedir.

Saygılarımla

Bu başlıkta karşıt görüş istemiyorum diye birşey söylemedim. Bu başlığı fenerli arkadaşlar için açılmadı. Bu başlık ağlama duvarı değil.

Yapman gereken olay GS'yi tebrik etmendir. Fikirlerinizi çarpıştıralım bu ne demek şimdi. Senin fikirlerin direkt ortada zaten, yargısız infaz.

Eğer futbol tartışacaksak bu yönetimlerden değil, teknik heyet ve futbolcularla başlar. Sen GS'li oyuncuların üst düzey motivasyonla elde ettiği başarıları hakemlere, şaibelere bağlaman senin için fikir çarpıştırması.

Türk futbolunun gelişmesi için Arda,Gökhan Gönül, Sabri,Emre,Nihat'ların yetişmesi lazım.

Bülent Korkmaz'ın çok iyi bir cümlesi var. Başarıları ancak bizim jenerasyonumuzla yakalayabiliriz. Çünkü bizler başardık ve nasıl olması gerektiğini iyi biliyoruz. Onun için direk GS'ye,TFF'ye,Hakemlerden önce futbolcuların içindeki yüreğe bak.