Şampiyonluğa 1 Kala...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Roger Federer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şampiyonluğa 1 Kala...

Sn.N.güroy,

Bence kilitleyin hatta direk çöp kutusuna atın, ben konuyu GS'lilere açmıştım ama maalesef konu gaspedildi.

Neyse haftaya Şampiyonluk için bir konu açarız nasip olursa, umarım yine saldırılar olmaz.

Ama insanlar umarım görmüşlerdir. hangi tarafın olgun düşündüğünü herkese saygılar...

nguroy ' Alıntı:
Bu konuda tartışmayı yeterli görüyorum. Kırıcı olmaya başlamadan keselim bence.
Yoksa kilitlemek zorunda kalıcam.

sn nguroy;

Bizler cocuk değiliz tabiki tartışacaz bazen çok hararetlide olacak seviyeyi düşürmeden, ama böyle konuyu kilitlerim, dikkatli tartışın uyarıları şık değil. ben katılmadığımı ifade etmek isterim. bırakın herkes özgürce seviyeyi düşürmeden tartışabilsin.
Seviye düştüyse zaten bu uyarıyı yapmadan kilitleyin konuyu öyle olması daha şık olur...

Sayın Federerin Dolaylı Yoldan Sarfetmiş Olduğu " Gaspçı " Sözünü Teessüfle Karşılıyorum :(

galatasarayı canı gönülden tebrik ediyorum. ama şunu asla unutmayın...

6 - 0

unutmak mümkün mü?

kalisper_a ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:
Bu konuda tartışmayı yeterli görüyorum. Kırıcı olmaya başlamadan keselim bence.
Yoksa kilitlemek zorunda kalıcam.

sn nguroy;

Bizler cocuk değiliz tabiki tartışacaz bazen çok hararetlide olacak seviyeyi düşürmeden, ama böyle konuyu kilitlerim, dikkatli tartışın uyarıları şık değil. ben katılmadığımı ifade etmek isterim. bırakın herkes özgürce seviyeyi düşürmeden tartışabilsin.
Seviye düştüyse zaten bu uyarıyı yapmadan kilitleyin konuyu öyle olması daha şık olur...

Seviyeyi düşürmeden. Kesinlikle, ama nerde ne zaman düşeceği belli olmuyor. Sizler çocuk değilsiniz tabi. Ancak eğer bu forumda herkes seviyeli tartışabilse idi kuralalra uysa idi moderatöre ne gerek vardı ki?