Senelik İzin ile alakalı bir soru..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan murtazaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,
normalde çalışma karşılığı+yol ücreti alan bir çalışanımız, 60 gün yıllık izin kullanmakta.
bu dönem için çalışmasının karşılığını ödeyeceğiz ancak yol ücretini de ödemek zorundamıyız.
sadece maaşını ödememiz doğru olanmıdır?

Ynt: Senelik İzin ile alakalı bir soru..

60 gün Yıllık İzin mi ? Yol parasını ödemeniz gerekmez de kullandığı yıllık izinde bir hata olmasın?

kullanılmamış yıllık izne ilişkin yıllık izin ücreti giydirilmiş değil çıplak ücret üzerinden ödenir.

:) bir kerede verilmiş olabilir..

Bende de aynı sorun söz konusu..2007 yılından beri.. bayramlar dışında senelik izin yapmadım bende..içeride 2011 dahil 92 gün iznim var.. :)

Ramazan bayramını iple çekiyorum:)

gcatar ' Alıntı:
60 gün Yıllık İzin mi ? Yol parasını ödemeniz gerekmez de kullandığı yıllık izinde bir hata olmasın?

çok eski bir çalışan ve hakettiği izinler de epey fazla.
yöneticileri uygun gördüler izinlerini kullanmasına.
sonrasında sorun yaşamamak için ben tereddüt ettim, yıllık izindeyken yol parası ödeyip ödemeyeceğimiz konusunda.
ödememiz gerekmiyor diyorsanız öyle uygulama yapacağım.
Teşekkürler

Kullanması gerekipde kullanmadığı izinlerde yol parası zaten vermişsiniz.
Şimdi uzun bir izne çıkıyor diye yol parası vermek 2 kere vermek gibi birşey olur.

Yoksa ben mi yanlış söylüyorum :)

bir de şöyle bişey var;
şimdi bu durum uzun bir yıllık izin kullacak kişi söz konusu olduğu zaman aklıma geldi.
peki, ay için de misalen 5 gün yıllık izin kullanan kişiye 30 günlük ücretinin yanında 25 günlükmü yol ücreti vermeliyim? yani yaptığım ek yardımları kesmelimiyim?

murtazaa ' Alıntı:
bir de şöyle bişey var;
şimdi bu durum uzun bir yıllık izin kullacak kişi söz konusu olduğu zaman aklıma geldi.
peki, ay için de misalen 5 gün yıllık izin kullanan kişiye 30 günlük ücretinin yanında 25 günlükmü yol ücreti vermeliyim? yani yaptığım ek yardımları kesmelimiyim?

Biz söylediğiniz şekilde uyguluyoruz. Eksik çalıştığı günlerde ve yıllık izin zarfında yol ve yemek yardımı yapmıyoruz

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim