Sevk İrsaliye Koçanlarının Farklı Yerlerde Olması?

metyo

Tanınmış Üye
Üyelik
14 Ocak 2006
Mesajlar
1,029
Konum
BALIKESİR
merhaba;
bir konuda karmaşa yaşıyorum.Bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var.Firmamızın merkez adresinde sevkiyatlrı olduğu gibi başka şehirlerde sevkiyatları olabiliyor.Limanlardan limanlardaki depolardan...
örnekle açıklamaya çalışayım:4 cilt irsaliyem var 1.cilt (51-100),2.cilt (101-150),3.cilt(151-200),4.cilt(201-250)
mayıs ayında diyelimki istanbuldadki depoya 1.cilt ve 2.cildi gönderdim.Merkezde 3.ve 4.ciltleri kullandım.ağustos ayında sevkiyat bitti bana koçanları gönderdi istanbuldakiler 1.cilt tamamı kullanılmış 2.cilt 130 noya kadar kullanılmış. 131-150 numaralar arası boş.o arada merkezde ağustos ayına kadar 3.cildin tamamını kullanmışım.4.cilde geçmişim. şimdi bana gelen istanbuldaki depodan gelen koçandan boş kalmış olan yapraklarını ağustos ayında merkezde kullanıyorum.Tüm bunlarla ilgili tutanakları tutuyorum.Yani aslında ben merkezde ağustos ayı itibarıyla 201 nolu irsaliyeye kadar gelmişim ama önceki koçanlar boş kaldığı için bana geldiği tarihte tutanak tutup merkezde onu kesmeye devam ediyorum bu şekilde yapmamın sakıncası varmı.
 
Ynt: sevk irsaliye koçanlarının farklı yerlerde olması?

şube işyeri kapandı mı?
 
Ynt: Sevk İrsaliye Koçanlarının Farklı Yerlerde Olması?

hayır şube değil.Limandan direk yada limandan depolara aktarılıp depolardan yapılıyor sevkiyat.Gemi samsuna geliyorsa oraya izmire geliyorsa izmirden yapılıyor sevkiyat.Ama bazen uzuyor.Ortada şube yok.
 
Ynt: Sevk İrsaliye Koçanlarının Farklı Yerlerde Olması?

yorum;4.cildi kullanmaya başladı iseniz bitene kadar kullanın, 2. cilt kalanını bir sonraki liman işlemlerinde kullanın.
 

Benzer konular

Üst