Sgk İşyeri Açılışı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mes_ar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mes_ar

Tanınmış Üye
Merhaba arkadaşlar, önceden işyeri sgk başvurusunu e devlet olmadan yapabiliyorduk. Şimdi işçi çalıştırmaya başlayacak bir vakıf için işyeri bildirgesi vermemiz gerekiyor. E devlet olmadan yapamıyor muyuz bu işi? Yani biz mali müşaviri olarak sistemden başvuru yapamıyor muyuz?

vakfın yönetim kurulu başkanının e devleti üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Siz mali müşaviri olarak vakıfda imza yetkilisi olmadığınız için öyle bir şans yok diyebilirim

Arkadaşlar e devlet üzerinden işyeri bildirgesi kanalıyla tescil başvurusu yapıldı. Şimdi sgk kendisi inceleyip onaya göndermemiz için e devlet yoluyla mesaj mı gönderecek? Yoksa bizim yapmamız gereken bir şey mi var?

Arkadaşlar e devlet üzerinden işyeri bildirgesi kanalıyla tescil başvurusu yapıldı. Şimdi sgk kendisi inceleyip onaya göndermemiz için e devlet yoluyla mesaj mı gönderecek? Yoksa bizim yapmamız gereken bir şey mi var?
gerekli belgeleri yükleyip gönderdiyseniz sgk kendisi onaylıyor. Ben her ihtimale karşı yükledikten sonra sgkyı arayıp kontrol ettiriyorum. Bir sıkıntı çıkmazsa birkaç güne onaylanmış kısma düşüyor.