Merhabalar, 3 ay sonra ruhsatımı alıp Mali Müşavir olacağım. Şirketlerden o kadar nefret ettim o kadar sorun yaşadım ki kafama koydum kendi ofisimi açacağım. Ancak bir takım endişelerim var siz değerli üstadlarımın tecrübelerinden bu konuda faydalanmak isterim.
1. Sıfır mükellef ile 1 yıllık kira gibi giderlerimi karşılayacak şekilde birikimle büro açsam 1 yıl sonunda toparlayabilir miyim?
2. Eğer cevabınız hayır ise büromu açıp aynı zamanda sigortasız şekilde bir büroda çalışsam kendi büroma yeterli özveriyi verebilir miyim?
3. Çevrem yok çevre edinebilmek için ne yapmam gerekiyor.
4. Açacağım büronun lokasyonu önemli midir şimdilik atıyorum mahalle arasında bir yere kirası ucuz diye açsam sıkıntı olur mu? Ve apartman dairesinde açabiliyor muyum illa ki işyeri mi olmak zorunda
5. Giderlerimi ortaklaşa ödeyeceğim bir ortak nerden bulabilirim?
Çok teşekkür ederim şimdiden
1. Sıfır mükellef ile 1 yıllık kira gibi giderlerimi karşılayacak şekilde birikimle büro açsam 1 yıl sonunda toparlayabilir miyim?
2. Eğer cevabınız hayır ise büromu açıp aynı zamanda sigortasız şekilde bir büroda çalışsam kendi büroma yeterli özveriyi verebilir miyim?
3. Çevrem yok çevre edinebilmek için ne yapmam gerekiyor.
4. Açacağım büronun lokasyonu önemli midir şimdilik atıyorum mahalle arasında bir yere kirası ucuz diye açsam sıkıntı olur mu? Ve apartman dairesinde açabiliyor muyum illa ki işyeri mi olmak zorunda
5. Giderlerimi ortaklaşa ödeyeceğim bir ortak nerden bulabilirim?
Çok teşekkür ederim şimdiden