Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi Yanlışlık

Üyelik
27 Ağu 2008
Mesajlar
63
Konum
denizli
değerli forum üyeleri, bir şirketimizin merkez adresinin bulunduğu il dışında farklı bir ilde de şubesi vardır. merkezdeki sigorta dosyasında çalışmakta olan bir işçimiz işten ayrıldı, 10 gün içinde sigortalı işten ayrılış bildirgesini düzenleyerek kuruma internet üzerinden gönderdik. Fakat on gün geçtikten sonra farkettik ki, şubeye ait tüm işlemlerde merkezden takip edildiğinden, işten ayrılış bildirgesi, yanlışlıkla şube işyerimize ait sgk şifresi ile girilip gönderilmiş. sistemde böyle bir durumda herhangi bir hata vermediğinden bildirgeyi bu şekilde onaylamışız. bu durumla ilgili ne yapmamız gerektiği konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Ynt: Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi Yanlışlık

pardon eksik anlatmışım, 03/10 da çıkış gerçekleşti. 10 günlük süre geçtikten sonra farkettik yani iptal edemiyorum. ssk müdürlüğüne sorduk , doğru dosyadan çıkışını gönderin ceza gelince itiraz edersiniz diyorlar.
 
Ynt: Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi Yanlışlık

İşe giriş bildirimin yanlış dosyadan yapılması ile aynıdır. Dilekçe il doğru dosya nosuna aktarılabileceği gibi yeni bildirim de istenebilir. İl Md yüz yüze çözmelisiniz.
 
Üst