Sınav Başvuru Kontrol Listeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 3M_FS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3M_FS

Katkı Sunan Üye
Temmuzda ilk defa sınava giricem. 3 gün kaldı ve tesmerin sayfasında kontrol listeleri hala 14-15 martı gösteriyor.
Sorum şudur ki,
1-Biz bu listelere hangi ara bakıcaz?
2-Varsa bi yanlışlık hangi ara odamıza gidip düzelttiricez??
3-Deneyimli arkadaşlar eskidende mi bu son dakikada açıklanıyordu yoksa ben boş yere mi panik yapıyorum?

Ynt: sınav başvuru kontrol listeleri

arkadaşım herkesle aynı durumdasın bu yüzden endişelenme biz de merakla bekliyoruz ii çalışmalar

Ynt: sınav başvuru kontrol listeleri

asuri33 ' Alıntı:
arkadaşım herkesle aynı durumdasın bu yüzden endişelenme biz de merakla bekliyoruz ii çalışmalar

bu endişede yanlız olmamam bana bişi ifade etmiyorki. Yokmudur bunun bi acıklaması. bu hep böylemiydi onu merak ediyorum.
Hayır şimdi tesmeri arayıp :) kardeşim hep bizmi sizi dürtücez bi kurumda işini zamanında yapsın diyeceğim ama işte bu yanlız olmaz.
Daha gerçi ilk girişim bu. daha sınava girmeden burda sorun oluyorsa ooohhh... daha bunun sınavı var ,sonrası var, açıklanma zamanındaki stres var ,daha önde çok endişe var (eski yazışmalardan okuduğum kadarıyla )daha tesmerden çok çekeceğimiz var gibi geliyor.

Ynt: Sınav Başvuru Kontrol Listeleri

arkadaşlar bu listele çok takılmayın sınav başvuru anında odalarda evraklar teslim alınırken eksik olmamasını azami dikkat ediyorlar bu evraklar ankara türmob tarafındanda kontrol ediliyor dolayısıyla eksik birşey olsa zaten adayı telefon yada maille bildiriyorlar aranmadığınıza göre başvurunuz kabul edilmiş bir sorun yok demektir. listeler yarın yada perşembe nette açıklanır.

ben mail attım bu konuda tesmere..
bu konuyu okuyan herkes 1 cümle yazsa koyun olmadığımızı ifade etmiş oluruz en azından.

sınav listeleri yarım saat-bir saat içinde açıklancak.

Yaa mikibey arkadaşım rüyasına mı yattın:)) Yazını okudum bir de baktım listeler açıklanmış... Herkese hayırlı olsun.

Evet Arkadaşlar,Listede bende varım ;) İnşallah aralıktaki listede hiç olmayız.

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. listenin kulağını çınlattık heralde.

peki zeki mürende bizi görecekmi diyerek iğrenç bi espri yapmak istedim. sorular diince şu an itibariyle kafamda sözellerin ne kadar dağılmış olduğu geldi aklıma. meslek hukukunda genel mesleki standartları sayıyorum denetimde de şu şuydu diyorum. bi hayırlısıyla şu 3 gün geçseydi kafayı yemeden.

mikibey ' Alıntı:
tabi. ak sakallı bi tesmer yetkilisinden aldım bilgiyi. sorularıda verdi.

Gerekmiyor ama her ihtimale karşı yanında bulunsun.