Sınav Giriş Belgesini Alan Var mı ?

1-2 aralıkta olacak yeterlilik sınavına giriş belgesini teosta gören var mı, ne zaman alabiliriz acaba?

sınava giriş belgesi yayınlanmadı. sınava iki gün kala veriyorlar. vermezler daha bekleme yani...

1- 2 Aralık 2012 SMMM Sınavı ve 1 Aralık 2012 ABC Grubu Sınav Giriş Belgeleri 28.11.2012 günü saat 17.00'da http:// teosweb.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır

arkadaşlar benım bi kaç sorum var.şimdi sınava cep telefonu , ders notu getirmek yasak deniyor , ben ankara da girecem sınava ve ankara da yaşamıyorum nasıl olacak:) yada mesela denetim den cıktıktan sonra diğer derse çalısamayacak mıyım yani? bide hesap makinesi pazar günkü derslerde serbest mi ? diğer derslerde hesap makinelik bi durum var mı?

cep telefonu serbest. sadece sınava girerken ya sessize al yada kapat.

ders notlarını bir çantada getir. sınav başlayana kadar okuyabilirsin. gözetmen uyarı yapıyor ders notlarını kaldırın diye. uyarıyı duyunca notları kaldırırsın.

sınav salonuna girerken arama üst araması yok.

arkadaşlar benım bi kaç sorum var.şimdi sınava cep telefonu , ders notu getirmek yasak deniyor , ben ankara da girecem sınava ve ankara da yaşamıyorum nasıl olacak:) yada mesela denetim den cıktıktan sonra diğer derse çalısamayacak mıyım yani? bide hesap makinesi pazar günkü derslerde serbest mi ? diğer derslerde hesap makinelik bi durum var mı?

Üniversitede sınavlara nasıl giriliyorsa aynı şekilde giriliyor,

Yapabiliyorsan kopya bile çekersin,

başında iki görevli var onlarda zaten aralarında sohbet ediyor arada bir kim ne yapıyor diye bakıyorlar. bazıları sohbet etmiyor sürekli bakıyor,

Hesap makinası serbest,

Ben yanımda 5-6 kalem 2 silgiyi orta boy bir ilk okul kalemliğine koyarak getirdim, kimsede bunun içinde ne var diye bakmadı,

içine kopya yazsam gelsem kimse görmeyecekmiş, çok rahatda kopya çekilebilecekmiş.

iki hesap makinası vardı, birisi yanımda birisi kalemliğin içinde, ikinci makina hafızalı bir makina olsa içine istediğini yaz getir.

Sınavda çok fazla güvenlik açığı var, en başta sınavdan 30 dk önce sınav salon kapılarının açılıp içeris girilmesi çok saçma, ben yarım saatte elimdeki notların hepsini sıranın üzerine geçiririm.

Üniversitede sınavlara nasıl giriliyorsa aynı şekilde giriliyor,

Yapabiliyorsan kopya bile çekersin,

başında iki görevli var onlarda zaten aralarında sohbet ediyor arada bir kim ne yapıyor diye bakıyorlar. bazıları sohbet etmiyor sürekli bakıyor,

Hesap makinası serbest,

Ben yanımda 5-6 kalem 2 silgiyi orta boy bir ilk okul kalemliğine koyarak getirdim, kimsede bunun içinde ne var diye bakmadı,

içine kopya yazsam gelsem kimse görmeyecekmiş, çok rahatda kopya çekilebilecekmiş.

iki hesap makinası vardı, birisi yanımda birisi kalemliğin içinde, ikinci makina hafızalı bir makina olsa içine istediğini yaz getir.

Sınavda çok fazla güvenlik açığı var, en başta sınavdan 30 dk önce sınav salon kapılarının açılıp içeris girilmesi çok saçma, ben yarım saatte elimdeki notların hepsini sıranın üzerine geçiririm.
hafızalı makina nerede satılıyo:D

aslı databank olan hesap makineleri hafızalıdır. ama deneme bence yakalanırsan sınavın iptal artı bir yılda sınava alınmazsın.
boşverin kopyayı filan. çalışın gerisi allahın takdiridir.

1- 2 Aralık 2012 SMMM Sınavı ve 1 Aralık 2012 ABC Grubu Sınav Giriş Belgeleri 29.11.2012 günü saat 10.00'da http:// teosweb.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır.

çok komikler ya... altı üstü giriş belgesi ya. onda bile işi geciktirmeyi başardılar. Yumurta kapıya dayansın düşünürüz mantığı hala devam ediyor.

arkadaşlar sınava giriş belgesini alan var mı? bende birşey gözükmüyor sayfa aynı

ya benim anlamadığım bişiy var bu sınava Türkiyenin dört bir yerinden gelen var. sınav merkezleri uzak olaanlar bir kaç gün önce çıkıyolar yola. yani işleri güçleri yok bilmedikleri bi şehirde bide internet cafe arayıp sınava giriş belgesimi çıkartacaklar. nasıl bir kurum bu TESMER aklım almıyo.

sınav sonuçları 2 ay + itiraz 2 ayda açıklanıyor, sınav giriş belgeleri sınavdan 2 gün önce olabildiğince bekletiliyor. gevşeklik mi güvenlikmi hala karar veremedim! sınav merkezi bildiğimiz için otobüs biletleriimizi alıyoz, otel rezervasyonumuzu yapıyoz. sınav yerinde değişiklik olanlar uğraşıp duracak ne gerek var buna yayınla bi hafta on gün önceden. varmı böyle başka sınav acaba ? iki günden bile az sınav yerinin yayınlanma zamanı.

ben bugun ankara ya geldim.şimdi de sınav belgemi gördüm.şöyle yazıyor ilk ders için
Muhasebe Denetimi 01/12/2012 - Saat: 09:00 - 10:30
Siyasal Bilgiler Fakültesi - Cebeci / ÇANKAYA SINIF: 229A
sınıf yazıyor ,kafamıza göre mi oturuyoruz ? bide sınav sırasında lavabo gidiliyor mu çünkü mesela finansal 3 saat sürüyor.

sınav başladıktan sonra dışarı çıkamazsın wc ye gidemezsin.

sınav salonuna girince istediğin şekilde oturabilirsin.

rahat olun.

strese girmeyin.

ben bugun ankara ya geldim.şimdi de sınav belgemi gördüm.şöyle yazıyor ilk ders için
Muhasebe Denetimi 01/12/2012 - Saat: 09:00 - 10:30
Siyasal Bilgiler Fakültesi - Cebeci / ÇANKAYA SINIF: 229A
sınıf yazıyor ,kafamıza göre mi oturuyoruz ? bide sınav sırasında lavabo gidiliyor mu çünkü mesela finansal 3 saat sürüyor.

belli istisnayi durumlarda gözetmene bağlı oluyor temmuz dönemimdeki sınavımda benim sınavda burnum kanadı gözetmenle birlikte lavoboya gittik elimi yüzümü yıkadıktan sonra sınıfa geri döndük umarım sizinde böyle ters durumlarla karşılaşmazsınız sınava gireceklere şimdiden başarılar dilerim...

şaka gibi sonuçlar şubatta açıklanıcak bir sonraki sınav martta yapılacak nezaman neye göre hazırlanıcaz biz