Sınav Giriş Zamanı

Üyelik
6 Ara 2009
Mesajlar
4
Değerli forumdaşlar merhaba,
Mart 2008 döneminde SMMM başlatma sınavını kazanarak 01 Mayıs 2008 tarihinde stajımı başlattım.Mayıs,Haziran,Temmuz 2008 'de 3 tam ay staj yaptım,Ağustos 2008 de askere gideceğim için staj süremi dondurdum.6 ay askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 3 Şubat 2009 tarihinde SGK girişimi yaparak tekrar stajımı başlattım ve hala devam etmekteyim.e-USE cd lerimin hepsini bitirdim ve günlerin geçmesini bekliyorum.Eğer 3 ay kısaltma kurslarına katılsaydım ve askere gitmeseydim Mart 2009 dönemine sınavlara girecektim.Bugün ofise sınavlara katılan stajerlerin tamamlaması gereken evraklar listesini ve ders giriş ücretlerini belirten bilgi yazısı geldi.Kafam karıştı Herhalde oda askere gittiğimi unuttu diye düşündüm yada acaba istenenleri şimdiden hazırlamalımıyım?
Sizlere danışmak istediğim konu 2010 yılının hangi döneminde sınava katılacağım?

Not : 3 ay staj kısaltma kursuna gideceğim
 
Ynt: Sınav Giriş Zamanı

toplamda 720 gün ssk lı olman lazım.normalde mayısta başlamışsın.Sınav dönemin temmuz 2010 olurdu.kursa gitseydin kısaltmayla mart 2010 olacaktı.2009 yazmışsın ???? sen normalde 2010 son döneme (Kasım) sınavına katılabilirsin.Odayı arayıp öğrenebilirsiniz.
 
Ynt: Sınav Giriş Zamanı

Teşekkür ederim Sn Yeterlilik,
Evet yanlışlıkla Mart 2009 yazmışım doğrusu Mart 2010 olacaktı.Peki ofise gelen sınav girişi için istenen evraklar listesiyle ilgili birşey yapmalımıyım?Neden erken gördermiş olabilirler?
 
Ynt: Sınav Giriş Zamanı

senin dediğin gibi askerliği atlamışlar.Çünkü askere gitmeseydin İlk Kez Katılacaklar İçin Son Başvuru Tarihi
:21 ARALIK 2009 olduğundan dolayı,sana göndermeleri normal.İçin rahat etsin yarın odanı ara,durumu izah et.
 
Ynt: Sınav Giriş Zamanı

Teşekkür ederim arkadaşım,en ufak ayrıntılara bile takılır oldum artık.Nasip inşallah sizleri yukarıda hevesle okuyorum.Daha sınav aşamasına gelmeden kuş gibi ürkek oldum.Umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur.
 
Ynt: Sınav Giriş Zamanı

Şimdiden başarılar size,staj sıkıntıdır ama sabırla bitmesini beklemekten başka çare yok.İnşallah sorunsuz bir staj atlatırsınız iyi akşamlar.
 

Benzer konular

Üst