Sınav Komisyonu Hk.

Ynt: Sınav Komisyonu Hk.

bunu nerden öğrendiğiniz ve yeni komisyonun kimler olduğunu öğrene bilirmiyim

Dostum bu bilgiyi nereden aldın. Paylaşırsan seviniriz. Hepsimi değişmiş bazılarımı Asparagas olmasın

arkadaşlar tüm üyeler değişti ama komisyon daha toplanmamış
isimleri yarın veririm sizlere

değişsinler tabi
belki insaflı üyeler gelir de hakkımızı yemezler

her dönem komisyonmu değişiyorki??? buda nesi 2 yılda bir değilmii???

Komisyonun değişmesi avantaj degil dezavantajdır.Soru şekli puanlama sistemi erozyona ugrar.Çünkü her hoca ilk sınavda öğrenciyi biraz zorlamak için soruları ağırlaştırabilir.

spiderden ' Alıntı:
değişsinler tabi

Bu komisyon zoru seviyordu ama puanlama da hakkını veriyordu bence.
tekrarlanmış soruları sorup,kıt puan almakdansa farklı sorup,doğruya yakın herşeye puan almak daha avantajlı.
Sisteme alışdıkdan sonra komisyon değişiklindeki ilk sınav daha zorluyor.Kasım 2007 sınavı gibi.Herkese başarılar dilerim

icinar ' Alıntı:
spiderden ' Alıntı:
değişsinler tabi

Bu komisyon zoru seviyordu ama puanlama da hakkını veriyordu bence.
tekrarlanmış soruları sorup,kıt puan almakdansa farklı sorup,doğruya yakın herşeye puan almak daha avantajlı.
Sisteme alışdıkdan sonra komisyon değişiklindeki ilk sınav daha zorluyor.Kasım 2007 sınavı gibi.Herkese başarılar dilerim

komisyon kasım 2007'de değiştiyse 2008'de değil, 2009'da tekrar değişmesi lazım. 2 yıllığına seçilmiyorlar mı?

komisyon çiftli yıllarda değişiyor diye biliyorum ben...çiftli yıllara dikkat edin diye uyarmıştı bizi hocalarımız...2007 kasım diğer komisyonun gidişiydi 2008 martta yeni komisyonun açılışı...2008 mart sorualrında 2 eski 2 yeni soru vardı, temmuzu hiç sormayın zaten...yeni komisyon matta geldiyse bu konu nesi onu anlıyamadım...temmuz sınavına girerkende böyle bir mevzu olmuştu :( bu durumda tek doğru bildiğim herhalukarda ders çalışmak olduğu...

malimusavir ' Alıntı:
arkadaşlar tüm üyeler değişti ama komisyon daha toplanmamış
isimleri yarın veririm sizlere

Dostum kaç yarın geçti hala bir şey açıklamadın. Başlığı sen açtıysan biraz ilgilen. Bir bildiğin varsa insanları bilgilendir.

arkadaşlar vaziyet değişmediyse ki hiiiç sanmıyorum komisyondaki isimler top secret.

bu ülkede anayasa mahkemesinin üyelerinin şeçeresini bilebilirsiniz ama smmm sınav komisyonun asla...

Arkadaşım komisyonun filan önemi yok sırtını yasladığın gücün önemi var. Zaten bunun ne önemi var ki bu mesleğe girmek için eğer bir kızın eline düşüceksen bence direk öl daha iyi dünyanın kaç bucak olduğunu anlamak istiyorsan 27 yaşındaki bir kıza ya da kadın patronlara köle olabilecek bir yapıya sahip olmalısın ben aralıksız 24 ay oldum. hergün 24 kere öldüm öldüm de dirildim sonunda gururumuz aynı askerdeki gibi kapı da kaldı çıktık hem de ne çıkma oldu şimdi hala dehşet paralar yatırıyorum 3 tane sınavı kazanıcam die yazık yazık insanları böyle bitirmemeli göz yaşlarına boğup da arkasından gülmemeli en azınan sınavı kazananlara bunlar yapılmamalı ama ben en yakın arkadaşımın babasından bile bir satır iyilik görmedim ki ellerin 27 yaşındaki kızını suçlayım . Gene de gururunuz kalıyo meslek stajı boyunca ben adım gibi eminim. şimdi staj 3 yıla çıktı ya yemin ediyorum intaharlar başlar demedi demeyin. :'(

sayın gursoyorman bey ne olmuşki bayan bir patronunuz olduysa ve bu yaşça sizden küçük olmuşsa ??? geçmiş olsun diyorum ama bizim patronlarımız hep erkek biz bu kadar dertlenmiyoruz...Şimdi stajı sizin gibi benim gibi diğerleri gibi çok zorlu geçen arkdaşlar meslek mensubu olunca ben çektim, onlarda çeksin gibi bir düşünceye kapılmazsa ve uygulamazsa intihar falan olmaz....

sınav komisyonu değişti yazınızın üstünden hayli bir zaman geçmiş, açtığınız konunun arkasında durun lütfen. Sonuç nedir; sözlerinizi dikkate aldım ve ve receğiniz cevabı merak ediyorum

''arkadaşlar sınav komisyonu değişimiş çalışırken dikkate alın bunu ''

açtığı konun arkasında durmayan kimseler için, yetkililerin bir çare düşünmesi gerekmezmi. Can sıkıntısından bir konu açıyor. Arkası gelmiyor. Çocuklar mı var bu formda

arkadaşlar komisyon henüz değişmedi. mart 2009 sınavında değişecekmiş. kurstaki hocamız söyledi.

çok teşekkür ederim. 2 yılda bir değiştiğini biliyordum.çok sağolun