Sınav Sonuçları

sizce kaç günde açıklanır?

• 50

Kullanılan: 0 0.0%
  • 55

• 62

• 68

• 75

• 80

• 85

• Kullanılan toplam oy
    0

hamdilevent

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar bu dönem de sınav sonuçları için geçenki gibi kanser olmayız kıvranmayız dimi?ama bazen önceki yılların sürelere bakıyorum da kimi yıl 50 günde açıklamışlar bu dönem seçim genel kurul vb birşeyde yok ama ::) ::) ::)

Ynt: sınav sonuçları

hamdilevent ' Alıntı:
arkadaşlar bu dönem de sınav sonuçları için geçenki gibi kanser olmayız kıvranmayız dimi?ama bazen önceki yılların sürelere bakıyorum da kimi yıl 50 günde açıklamışlar bu dönem seçim genel kurul vb birşeyde yok ama ::) ::) ::)
bayram tatili var, yılbaşı var.. ;D

Ynt: Sınav Sonuçları

Tatiller var ve artı olarak YMM sınavlarıda bu dönem aynı tarihe denk geldi. Sonuçların açıklanması Temmuz döneminden daha uzun sürebilir. Bkz Mart 2008 :-[ :-[ :-[

bence en iyi ihtimal 70 günde yani şubatın ilk haftasında açıklanır.

arkadaşlar sizin durumlar nasıl
benim içiin
sanki geçmişim diyorum hepsinide yaptıydım ama
sonradan aklıma düşüyor ya olmadıysa
saatin yelkovanı gibi ruh halim tik tak
geçtim ;D kaldım :'( geçtim :Dkaldım ::)geçtim >:(kaldım :Pgeçtim :-[kaldım :-X geçtim :'( kaldım ;Dgeçtim :okaldım ;D geçtim ??? kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım geçtim kaldım
;D :D ;) :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

when i was a child i was thinking about being an accountant which is easy but after years i learned it is so diffiicult

i'm late for changing somethings i have to do that usually i'm thinking about that if i get this certificate can i be happy or sad

after that i decide i have to get this certificate and open my office but if i open office if i don't get any client

the life is very interesting :o

Türkçeye ne oldu?. Şimdi artık canım Türkçemizi bitirdik onu tam anlamıyla kullanıyoruz da İngilizceye mi başladık
??

hamdilevent ' Alıntı:
when i was a child i was thinking about being an accountant which is easy but after years i learned it is so diffiicult

i'm late for changing somethings i have to do that usually i'm thinking about that if i get this certificate can i be happy or sad

after that i decide i have to get this certificate and open my office but if i open office if i don't get any client

Değilmi ya; Hatta;

Geçen gün ben; mustafa, ömer, kemal bide cemal osman emminin yanına vardıydıkta, Osman emmi de yeni çay demlemişti; yanınada, sobanın üstünde ısıttığı köy ekmeğine tereyağından sürmüş öyle getirmiş; ama ineğinin südü kesik olduğundan tereyağını kendisi yapmamışta mehmet emmiden emanet süt almış ondan yapmış, heç utanmadım isterken dedi; çünkü mehmet emmi ormanda ağaç kesmeye giderken osman emminin baltasını almış ama 10 gün olmuş vermemiş; osman emmide odun kesemediği için; ruknettin ağadan odun istemiş, o odunlarla sobayı tutuşturmuş da o sayede ekmekleri ısıtabilmiş. Ruknettin ağanın müslüm de çok severmiş tereyağlı ekmeği hem sonra ........vs.......vs......vs........

hayat gerçekten çok ilginç ...ay pardon the life is very interesting

hamdilevent ' Alıntı:

Bulursun bulursun,Baktın mükellef yok,Gider dış ticarette çalışırsın :D

Türkçeye ne oldu?. Şimdi artık canım Türkçemizi bitirdik onu tam anlamıyla kullanıyoruz da İngilizceye mi başladık
??

yok be yeterlilik arkadaş nerde bizimkisi sadece
turmoba kerizlendik yerel keriz olduk
bir de acca ya kerizlenelim cpa olup küresel keriz olalım sevdası...

insan bazen düşünüyorda bu sınavlar stresler herşey boş
bazen düşünüyorumda bizim bir mükellef vardı iddaa bayi ayda 9 10 milyar kazanıyordu adam
acaba biz boşa mı yatırım yapıyoruz?
ama sonra diyorum hayır yolundan şaşma gün gelecek seninde bir rızk kapın olacak ve hep bunun hayali ile birçok şeyden vazgeçiyorsun ama gözlerdeki buğulanmayı arabanın camındaki gibi bir anda silemiyorsun geleceğe doğru hep ürkek adımlarla ilerliyorsun ilerleyen yaşına rağmen halen bir baltaya sap olamamanın verdiği gururla ben herşeyi çok iyi biliyorum ve de yapıyorum diye kasılarak boğazında kelimeler düğüm düğüm bağırsan da sesin duyulmaz bir şekilde....
yaşam çok zor bir şeyleri başarmak hele hele bir şey olmak çok zor..

bir fıkra

cehennemde herkesi ülkelerine göre ayrı ayrı kazanlara atmışlar hepsi pislik içinde kaynıyormuş yeni cehennem oryantasyon eğitimi
almaya gelen uzman zebani yardımcılarına eğitim veriliyormuş her kazanın başında bir zebani kim kazandan çıkmaya kalksa başına vurup kazana atıyorlarmış bir tek türklerin olduğu kazanda kimse yok muş çaylaklar sormuş bu kazanın başında niye kimse yok baş zebani yanıtlamış
onların bize ihtiyacı yok kim yukarı çıkmaya kalksa aşağıdaki hemen ayağından çeker kaydırır aşağı ;D

arkadaşlar izsmmo'nun açtığı sınava yönelik maliyet muhasebesi kursuna giden oldu mu?faydası oldumu?ben kayıda geç kalmıştım o yüzden gidememiştim?bizim giden bir arkadaş sınavda çıkanlara benzer konular işlendi demişti?
off maliyet :'( 1.sınavım 35 2.sınavım 40 3.sınavım 30 gelmişti bu sefer haepsini yaptım ama bu sefer nasıl olacak acaba :'( :'( :'(

hamdilevent
Size tavsiyem şu

murat yayınları smmm staja başlama kitabının maliyet muhasebesi kısmını tedarik ediniz (ilk adım olarak çok güzel hem özet hem de toplu bir bakış yapabilirsiniz),daha sonraki adımda prof.yurdakul çaldağ'ın maliyet muhasebesi ile ilgili kitabını almanızı tavsiye ederim ve en son olarak ezberleseniz dahi sürekli smmm yeterlilik'te 1998-2008 yılları arasındaki soruları sınav saatine kadar tekrar tekrar çözün.Yine tatmin olmuyorsanız Kamil Büyükmirzanın kitabını tavsiye ederim.Ama bence bir deha veya murat dersanesinden tek ders alarak ki maliyet muhasebesi halledersiniz.Fiyatı (3 aylık) 300-350 YTL'dir.Ve 1-2 hafta oldu marta yönelik dersler başladı.
Kolay gelsin.

19-20 Kasım 2005 Yeterlilik sınavı 20/01/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 60 gün)
11-12 Mart 2006 Yeterlilik sınavı 29/04/2006 (c.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 50 gün)
08-09 Temmuz 2006 Yeterlilik sınavı 15/09/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 66 gün)
18-19 Kasım 2006 Yeterlilik sınavı 22/01/2007 (p.tesi) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 63 gün)
17-18 Mart 2007 Yeterlilik sınavı 25/05/2007 (cuma) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 67 gün)
07-08 Temmuz 2007 yeterlilik sınavı 06/09/2007 (p.şembe) tarihinde açıklanmış. (yaklaşık 59-60 gün)
24-25 Kasım 2007 yeterlilik sınavı 04/02/2008 (p.tesi) tarihinde açıklandı (yaklaşık 71 gün)
:'( :'( :'(

55,gündeyiz arkadaşlar :'( :'( :'(
ne olur sanki açıklanıverse
bir de bakalım ymm mi daha önce açıklanacak yoksa bizmki mi?neden bizim sınav sm den önce yapılmıyor onların ne güzel yasal süre dolmadan açıklandı acaba bizimki de açıklanır mı sizce :'( :'( :'(