Sınava Girme Hakkında...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TIMARLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben kasım ayında ilk sınavıma girecem İNŞALLAH.
4 Derse çalıştım diğer derslere çalışmadım çalışmadığım derslere girip girmeme konusunda kararsız kaldım.
girmediğim sınavlar hakkımdan götürüyormu götürmüyoru yardım edermisiniz. Teşekkürler.

Ynt: SINAVA GİRME HAKKINDA YARDIM

ilk girişinde sınava girsen de girmesen de hakkın yanıyor arkadaşım. çalışmadıklarına da gir, şansını dene derim.

Teşekkürler. Eminmisin ilk girişte yandığından.

:)
ben eminim desem ne olucak ki. nasıl olsa senin için rahat etmiyecek, odaya tesmer'e falan sorucaksın.. :) sen en iyisi direk öyle yap..

Ynt: Sınava Girme Hakkında...

İlk defa sınava girişlerde 7 dersin tümünden sorumlusunuz ve sınava girmek mecburiyetindesiniz.Girmezsenizde girmiş sayılırsınız.Size tavsiyem çalışmadığınız derslerin önceki yıllarda çıkmış sorularına çalışmanız.Şansınızda yaver giderse hiç ummadığınız bir dersten geçmiş olabilirsiniz?Ama yinede çok umutlanmayın.Her sınav bir öncekine göre daha zor ve belirleyici olmaya başladı artık.

arkadaşlar benim 3 dersim kaldı. ve 2009 yılı sonuna kadar da 3 kez sınava girme hakkım var. 22 kasımdaki sınav için 180,00 ytl yatırdım. ama derslere çalışamadım. Bu sınava girmezsem 2 hakkım mı kalır yada hakkımın yanmaması için ne yapmam gerekir.

Yeterlilik sınavına ilk başvuran stajerler ilk sınava girmek zorundadırlar.Girmezlerse girmiş kabul edilirler.O yüzden ilk sınava mutlaka girin.İlk sınav haricinde 2 sene içinde 4 sınav hakkınız daha var.Zaten senede 3 sınav yapılıyor.O yüzden çalışamadığınız bir dönem varsa sınava müracat etmeyebilirsiniz.Ama 2 sene içinde 5 sınav hakkının tamamlanması şart.Girmeyeceğiniz sınava para yatırmanın anlamı yok.Dediğim gibi her stajerin yeterlilik sınavı için tek bir dönem sınava girmeme hakkı var.Bilgim bu şekilde.