Sınavlar Daha Da Zorlaştırılmalı...

Ynt: Sınavlar Daha Da Zorlaştırılmalı...

XYXYXY ' Alıntı:
gülümse1907 e cevabım açık ve net çünkü ne yazdığımı biliyorum. Denetim işi üniversitede verilmez.Alt yapısı tabiki üniversitede verilir.

umutSMMM e cevap olarakta siz hergün aynı işi yapacak eleman arıyorsanız bu böyledir ona lafım yok.
üstadım düşündüğünüz gibi hergün aynı işleri yapmıyoruz. her gün farklı bir mevzu var. ve buda beceri ve yetenek istiyor. bence sizin görüşleriniz hayal mahsulü

İşi yaptıran sizsiniz öyle diyorsanız öyledir.

Saygılar

konuşmaları takip ettim ve tamda benim tezimi kanıtladı diye düşünüyorum.ben açıköğretim mezunu yada diğer fakültelerden mezun diye eğitim ayrımı yapmıyorum meslektaşlarımda.bahsettiğim konu şu,mesleğe aynı çizgide başlamayan insanların kaliteyi düşürdüğü.çünkü stajyer aşamasındaki kişi birinci basamakta iken ,diğeri belki beşinci,altıncı basamakta.bu kişilerin karşılaştırılması haksızlık.kişinin kendini geliştirmesinden bakılıyorsa konuya,hangi gelişme sadece pratik bilgi var,o bilgide yanında çalıştığı meslektaşın bilgisiyle sınırlı.bence tüm teorik bilgi alındıktan sonra pratiğe tüm adayların aynı anda başlaması.hem ucuz iş gücüde sona erer diye düşünüyorum.

XYXYXY ' Alıntı:
gülümse1907 e cevabım açık ve net çünkü ne yazdığımı biliyorum. Denetim işi üniversitede verilmez.Alt yapısı tabiki üniversitede verilir.

umutSMMM e cevap olarakta siz hergün aynı işi yapacak eleman arıyorsanız bu böyledir ona lafım yok.

:)) Sanırım ya yazdıklarımı iyi okuyamıyorsunuz yada muhalefet olsunda ne olursa olsun diye düşünüyorsunuz. Artık aynı şeyleri söylemeyeceğim. Size hayatta başarılar dilerim.

Bu konun yeterince tartışıldığı kanısındayım.
Fikirler yeterince ve açıkça söylendi. Ancak gidişi pek beğenmiyorum.
Böyle olursa kitlemek zorunda kalabilirim.

sözlerimde kimseyi kırmak istemem. eğer bilmeden bir kusurum oldu ise affola. mesleğimizin gelişimi için en doğrusu dayanışma diyorum saygılar