fonradar

Şirket Adres Nakli SGK Sorunu Hakkında

Üyelik
30 Haz 2005
Mesajlar
88
Konum
İSTANBUL
üstatlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

önce herkese hayırlı işler dilerim.bu zor çalışma günlerinde.

şirketimiz 18.02.2013 tarihi itibaren topkapı bölgesinden başakşehire taşındı topkapı bölgesi nde bağlı olduğumuz bağcılar sgk bilgi verdik başakşehir sgk nakil olacaksınız dediler.başakşehir sgk dosya açtık şifre aldık 17.02.2013 tarihi itibaren bağcılar sgk dan personelin çıkışını yaptık 18.02.2013 tarihi itibaren başakşehir sgk ya giriş yaptık nakil olarak.

problemim bu gün son 01.02.2013 17.02.2013 17 günlük prim bildirgesini bağcılar sgk şifresinden yapayım dedim.içine girdi ancak prim bildirgesi ne girmiyor bir yazı çıkıyor şubat ayına ait bildirge veremezsin diyor.
ancak ben bağcılar sgk beni bloke edin demedim.başakşehir sgk saatler süren telefon trafiğinden sonra bağcılar sgk ya elden bildirge vereceksin dediler.yani 17 günlük son bağcılar a vermem gereken prim bildirgesini elden ver dediler kalan 11 günlüğü bize e bildirgeden ver dediler.bu durumla karşılaşan varmı acaba panik olduk.şifrem ile bağcılar sgk ya girdiğimde şubat 2013 dönemine ait bu şifre ile bağcılar sgk ya bildirge veremezsin diye uyarı çıkıyor.elden verince bağcılar sgk alırmı acaba böyle bir problem genel bir teamülmüdür yoksa sadece benden kaynaklanan bir problemmi.acil yadımlarınızı bekliyorum herkese hayırlı işler dilerim.
 
şirket taşınsa da şirketin 1 tane aylık sgk bildirgesi olur, yeni şifrenizi başakşehir'den aldıysanız Şubat 2013 bildirgesini başakşehir şifrenizle verirsiniz, yarısını başakşehir'den yarısını bağcılar'dan vermek mantıksız. nakille beraber bağcılar dosyanız şifreniz kapanmıitır, normal.

bizim de adres nakli olduğunda yeni şifreyle tamamını bildrimiştik.
 
Üst