2008 tarihinde kurulmuş şahıs firması ve sonrasında kurulmuş tek kişilik ltd şirket var. En son 2018 yılında faaliyet yapıldı. Onkoloji tedavisi gören aile bireyleriyle ilgilenmem nedeniyle bugüne kadar kapanış yapamamıştım. Sağ olsun mali müşavir beyannameleri aksatmadı, ödemeleri de düzenli yapıldı.
Kapanış için yapılması gerekenler diye arattığımda bir konuda farklı bilgilere rastlıyorum.
Kapanışta vergi dairesine hangi faturalar teslim edileceği konusu. Tüm kesilmiş ve boş faturalar mı ? Sadece boş fatura koçaları mı ?
Hastane süreci düzeni bozdu, yoksa tüm dosyalar mali müşavirdeydi. Farklı şehirler arasında ben düzeni koruyamadım. Fakat, uzun zamandır iş durduğu için boş fatura koçanları mali müşavirde.
Kapanış için o koçanlar yeterli mi ?
Yoksa kesilmiş faturaları da bulup göndermem mi gerekir kapanışı yapabilmesi için ?
Cevap ve katkılar için peşinen teşekkür ediyorum.
Saygılar,
Kapanış için yapılması gerekenler diye arattığımda bir konuda farklı bilgilere rastlıyorum.
Kapanışta vergi dairesine hangi faturalar teslim edileceği konusu. Tüm kesilmiş ve boş faturalar mı ? Sadece boş fatura koçaları mı ?
Hastane süreci düzeni bozdu, yoksa tüm dosyalar mali müşavirdeydi. Farklı şehirler arasında ben düzeni koruyamadım. Fakat, uzun zamandır iş durduğu için boş fatura koçanları mali müşavirde.
Kapanış için o koçanlar yeterli mi ?
Yoksa kesilmiş faturaları da bulup göndermem mi gerekir kapanışı yapabilmesi için ?
Cevap ve katkılar için peşinen teşekkür ediyorum.
Saygılar,