Sizce Büro İçin En Kullanışlı Yazıcı Hangisi ?

Üyelik
25 Eyl 2012
Mesajlar
45
Konum
istanbul
Arkadaşlar büroma yeni bir yazıcı alma vaktim geldi,en uzun ömürlü ve kullanışlı yazıcı hakkında önerilerinizi alabilirmiyim.
 
Laser yazıcı düşünüyorum,şu çok amaçlı olanlarından büroteknik.comdan aldığım habere göre brother HL 2040 iyi diyorlar ama..tereddütlerim var,malum ucuz bişey değiller.
 
Brother HL 2040 çok amaçlı bir yazıcı değil.Sadece yazıcı fonksiyonu var.Eğer sadece yazıcı olarak ve çok sık kullanmayacaksanız güzel cihaz evde kullandığım makina.
 
peki önericeğiniz cihaz markalar varmı arkadaşlar.. büroda kullanmak için çok amaçlı olan cinsinden..
 
Son düzenleme:
Düşündüğünüz fiyat aralığını bilmiyoruz.Örneğin biz Samsung SCX-5635 fn cihazı kullanıyoruz.Hem tarayıcı yazıcı faks ağa bağlama usb girişi vs. aynı zamanda hızlı ama pahalı biraz işte 1600-TL civarında.
Çok memnunum şahsen 1 yıldır kullanıyorum aldığı parayı hak etti.Ama geçenlerde bir canon servisi samsungun 50 bin baskıdan sonra fırınlama sisteminin arıza verdiğini söyledi ben daha 20 bin deyim.Varsın 50 bin de versin.:)
 
smmm61,Renkli çıktı alacakmısın? almayacaksan renkli bir yazıcı alıp dünyanın parasını vermene gerek yok.renkli laserlerin dolumu hem pahalı hemde sorunludur,ileriye dönük.

sadece siyah beyaz çıktı,çok fonksiyonlu;(yazıcı,tarayıcı,fotokopi,faks) işlevini kullanacagım diyorsan bu yazıcılara bir bak derim;

Samsung

Samsung

Canon

Canon
 
Son düzenleme:
arkadaşlar ben çözümü buldum,yazıcının markası önemli değil,önemli olan aldıktan sonra dolum maliyetidir. bende samsung ml-1660 var normal bi yazıcı tonerini kendim dolduruyorum 1 dolum 4,5tl geliyor..
 
Kablosuz yazıcılarda bazen birikme sorunu olabiliyor (çoklu gönderimde) . Tercihim HP'nin 200$lık siyah laserjetidir.
 
Üst