Sizce Tek Sefer Mahsus Af Çıkmalı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tesmer tek sefere mahsus af çıkartmalı mı?

• evet çıkmalı

Kullanılan: 0 0.0%
  • evet çıkmalı ama sadece tek dersi kalanlara

• hayır çıkmamalı

• Kullanılan toplam oy
    0

haktan

Katkı Sunan Üye
sizce tesmer tek sefere mahsus olmak üzere bir af sınavı yapmalı mı?

Ynt: sizce tek sefer mahsus af çıkmalı mı?

Bencede çıkmamalı, dosya yakıp yeniden sınavlara girenlerin günhları neydı peki?

sadece tek dersi olanlara...çünkü 2 yıl tek ders için beklenmemeli ve tekrardan hepsinden sınav, tek dersten kalanlara işkence gibi... madem esnettiler her yönden bence bu esneklik göze bile çarpmaz....

Çıkacaksa dosyası yanan tüm stajyerler için de çıkmalı.Ama bence artık af zor.

Şayet böyle bişey TESMER yaparsa vallahi Bölge İdare Mahkemesinde dava açarım...
KESİNLİK HAYIR... Zaten muazzam yoğunluk var SMMM lerde çalışmayan almasın belge...

Ynt: Sizce Tek Sefer Mahsus Af Çıkmalı mı?

af çıksın çıkmasın mühim değil ancak bağımsız denetçi arkadaşıma tavsiyem
lise mezunları ve 2 yıllık mezunları sm iken smmm oluyorlar.
Mali müşavirlikten tek dersi olupta bunlara bir hak tanınmasını çok gören arkadaş yeni kanunla birlikte üniversite mezunu olmayanların mali müşavir olmasına göz yumuyor. Dört yıl zahmet çekip okuyan daha sonra yedi dersin altısını veren ancak tek ders sorunu olanları ne ilginçtir yük olarak görüyor. Yeni kanuna göre sınava girenlere bakalım nasıl sorular çıkacak nasıl bir sınav yapılacak sen buna bak, ve göreceksin ki biz boşuna dört yıllık okumuşuz ve 7 dersten sınava girmişiz. Sm ler bu işe daha makul çözüm üretmiş diyeceksin.
Ülkemiz gerçekten fırsatlar ülkesi ben bunu bu meslekte çok iyi görüyorum.

arkadaşıma tamamen katılıyorum. keşke baştan abc grubu sınavlarına girseydik.şimdi arkadaşlar bana kızacaklar ama abc sınavları smmm sınavları kadar zor değil smmm kadar ayrıntı yok. sm belgemi alır işyerimi açar sonrada smmm belgemi alırdım. ama şimdi tek ders yüzünden bekleyip yine boğaz tokluğuna çalışacağız. madem c sınavına girmemize izin vermiyorlar o zaman tek sfer için en azından tek dersi olanlara böyle bir imkan tanınmalı.

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE AF ÇIKMALI 2000 YILINDAN İTİBAREN A-B-C VE MALİ MÜŞAVİRLİK İÇİN DOSYA YANDIRAN TÜM STAJYERLERE ÇIKMALI

Forum kuralalrına uyarak küçük harf yazınız. Yoksa silinecek.

Kesinlikle Çıkmamalı !! Gündeme getirilmesi bile yanlıs ...