Sm Stajerleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ACELYACIM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar açıköğretim işletme mezunuyum ama stajımı ticaret lisesinden başlattım c sınavına giricem fakat gördüğüm kadarıyla hep smmm stajerleri ile ilgilli konuşuluyor hiç sm stajeri yokmu

cd.ler hakkında

2006 1.dönem stajeriyim tesmer tarafından 3 tane cd.geldi fakat ben bu cd.lere henüz
başlıyamadım acaba bu cd.leri bitirmem gereken belli bir süre varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim...

Ynt: Sm Stajerleri

Merhabalar ACELYACIM :) Benim anlamadığım husus açık öğretim işletme mezunu olarak, nasıl ticaret lisesi mezunu olarak staj başlattınız. Üst Diplomanız varken bir alt diplomadan ne staj başlatabilirsiniz ne de kpss vb sınavlardan herhangi birine başvurabilirsiniz. İnşallah sorun çıkmaz. Bence biraz araştırın.

çünkü ticaret lisesi olarak stajını başlattıktan sonra açıköğretime kayıt yaptırmıştır.
ikiside aynı anda devam edebilir serbest muhasebeci stajını bitirdikten sonra mali müşavirlik için sınava girebilir..

Merhabalar Bursalıyım bende SM stajyeriyim 24 martta B sınavına girdim. Cevapları bulan arkadaşım varsa yanıtlarsa sevinirim.

Ynt: Cd.ler Hakkında

Ebrar ' Alıntı:
2006 1.dönem stajeriyim tesmer tarafından 3 tane cd.geldi fakat ben bu cd.lere henüz
başlıyamadım acaba bu cd.leri bitirmem gereken belli bir süre varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim...

Sayın ebrar sm stajerimisiniz yoksa smmm stajerimisiniz
bildiğim kadarıyla sm stjaerlerine cd gönderilmiyor

Bende Mayıs-2006 Smmm stajeriyim..

Aynı sorun bende de var.

cd lere başlayamadım...

staj bitimine kadar bitirmeyi düşünüyorum..

ama kesin bilgi sahibi degilim

Bu arada samsun lu arkadaş varmı....

selam bende bugün üye oldum adım emine bende sm stajeriyim henüz 3 ay oldu 11 kasımda ki sınava girdim kazandım 1 ocakta stajerliğim başladı söylediğiniz gibi benimde dikkatimi çekti çoğunlukta smmm stajeri arkadaşlar daha çoğunukta sanırım.aynı zamanda benimde cd daha gelmedi hoş gelsede işlerimiz çok yoğun büyük bi ihtimal bende bakamam vaktim yok.neyse sizleri tanıdığıma sevindim.inşallah birbirimize faydalı bir şekilde beraberliğimiz olur.

kolay gelsin.......

merhaba ben düz lise mezunuyum ön muhasebeciyim yaklaşık 5 yıldır muhasebe departmanlarında çalışıyorum şu anda 60 kişilik bi firmada muhasebeciyim fakat çalışanların bordrolarını hazırlamak işyerinin vergi giderleri daha detaylı öğrenmek istiyorum. SMMM stajer olmak için yani muhasebede daha bilgili olmak ve işe hakim olmak istiyorum örneğin bi müşavir yardımcısı olmak onun yapabildiği herşeyi öğrenmek istiyorum bunun için ne gerekli örneğin stajer olmak için hangi prosedürleri yerine getirmem gerekiyor bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz

SMMM olabilmen için; ilgili bölümlerden lisans mezunu olman gerekiyor.